reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Alkmena u mnie zdarza się do około 145/90, czasem trochę więcej, ale generalnie tak jak u Ciebie... białka w moczu na szczęście nie mam...

Ewa, chyba trochę przepłaciłaś...

zebra - mnie to białko zaczyna coraz bardziej martwić... no ale zobaczymy przy następnym badaniu... bo lekarka mówiła, ze mogło dostać się trochę śluzu do moczu... ehhh :baffled:

bleeee.. dlubie w tej mgr i juz mi sie nie kce, bola mnie żebra i chce sie polozyc..male chyba tez, bo mie kopie co chwile ;)
ale walczyc trzeba, co by szlo do przodu i moc szybciej lezec do gory brzucholekiem (tj po obronie)..

Ankami dziekuje za autorow! na pewno cos poszukam, gdy tylko skoncze sie odmozdzac moja magisterka (jednak grzebanie ciagle w jednej dziedzinie powoduje cofniecie w rozwoju;)

natila gratuluje corci!!!! u mnie intuicyjnie bylo tak samo ;) a tu tez corcia:))) PODOBNO (nie mialam usg 3d/4d wiec caly czas sie zastanawiam czy sie doktorek nie pomylil;))
i brzusio z foty fajniutki :)))

Asia jestem zbulwersowana zachowaniem burakow w autobusie..!!! Przykro mi ze musialas to wszystko przezyc, a potem jeszcze okazalo sie, ze na marne.. no i zarwana nocka :(((
ale wiesz co? ja wierze ze jezeli przydarza nam sie cos okropnego (patrz Twoj dzien) to musi tez zdarzyc sie cos milego (a w tym przypadku PRZECUDOWNEGO chyba)
zeby zachowac rownowage...
takze glowa do gory:) mocno przytulam!!!!

reklama
zebra - ja badanie mam chyba juz na każdej wizycie - ostatnio miałam 3 kwietnia a teraz będzie przy okazji następnej wizyty albo pod koniec przyszłego tygodnia albo za dwa tygodnie

Do góry