reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ewa a zdjęcie.... w sklepie czy na allegro?
w sklepie, kurcze chyba ten stojak jest zbedny...
WANIENKA -100- DUŻA + STELAŻ MEGA OKAZJA !!!!!!! (183110927) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego tylko wanienka ładniejsza
WANIENKA -100- DUŻA + STELAŻ MEGA OKAZJA !!!!!!! (183110927) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego tylko wanienka ładniejsza
Grubelek
mamy lipcowe'07
Hmmmm wydaje mi się dużo chyba za tego Disney'a zapłaciłaś... sama nie wiem... a czemu zbędny stojak ? masz na czym postawić?
zebrra
Potrójna mama :)
Alkmena u mnie zdarza się do około 145/90, czasem trochę więcej, ale generalnie tak jak u Ciebie... białka w moczu na szczęście nie mam...
Ewa, chyba trochę przepłaciłaś...
Ewa, chyba trochę przepłaciłaś...
Alkmena
mama 2007 i 2015
zebra - mnie to białko zaczyna coraz bardziej martwić... no ale zobaczymy przy następnym badaniu... bo lekarka mówiła, ze mogło dostać się trochę śluzu do moczu... ehhh
zebrra
Potrójna mama :)
No właśnie, trzeba to kontrolować, a kiedy miałaś robione badanie? Moze warto by było zrobic już kolejne?
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
bleeee.. dlubie w tej mgr i juz mi sie nie kce, bola mnie żebra i chce sie polozyc..male chyba tez, bo mie kopie co chwile
ale walczyc trzeba, co by szlo do przodu i moc szybciej lezec do gory brzucholekiem (tj po obronie)..
Ankami dziekuje za autorow! na pewno cos poszukam, gdy tylko skoncze sie odmozdzac moja magisterka (jednak grzebanie ciagle w jednej dziedzinie powoduje cofniecie w rozwoju
natila gratuluje corci!!!! u mnie intuicyjnie bylo tak samo a tu tez corcia)) PODOBNO (nie mialam usg 3d/4d wiec caly czas sie zastanawiam czy sie doktorek nie pomylil)
i brzusio z foty fajniutki ))
Asia jestem zbulwersowana zachowaniem burakow w autobusie..!!! Przykro mi ze musialas to wszystko przezyc, a potem jeszcze okazalo sie, ze na marne.. no i zarwana nocka ((
ale wiesz co? ja wierze ze jezeli przydarza nam sie cos okropnego (patrz Twoj dzien) to musi tez zdarzyc sie cos milego (a w tym przypadku PRZECUDOWNEGO chyba)
zeby zachowac rownowage...
takze glowa do gory mocno przytulam!!!!
ale walczyc trzeba, co by szlo do przodu i moc szybciej lezec do gory brzucholekiem (tj po obronie)..
Ankami dziekuje za autorow! na pewno cos poszukam, gdy tylko skoncze sie odmozdzac moja magisterka (jednak grzebanie ciagle w jednej dziedzinie powoduje cofniecie w rozwoju
natila gratuluje corci!!!! u mnie intuicyjnie bylo tak samo a tu tez corcia)) PODOBNO (nie mialam usg 3d/4d wiec caly czas sie zastanawiam czy sie doktorek nie pomylil)
i brzusio z foty fajniutki ))
Asia jestem zbulwersowana zachowaniem burakow w autobusie..!!! Przykro mi ze musialas to wszystko przezyc, a potem jeszcze okazalo sie, ze na marne.. no i zarwana nocka ((
ale wiesz co? ja wierze ze jezeli przydarza nam sie cos okropnego (patrz Twoj dzien) to musi tez zdarzyc sie cos milego (a w tym przypadku PRZECUDOWNEGO chyba)
zeby zachowac rownowage...
takze glowa do gory mocno przytulam!!!!
reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
zebra - ja badanie mam chyba juz na każdej wizycie - ostatnio miałam 3 kwietnia a teraz będzie przy okazji następnej wizyty albo pod koniec przyszłego tygodnia albo za dwa tygodnie