Buuuuuuuuu:-( :-( :-( , dziewczyny musze się Wam pożalić, dzisiaj przy próbie załatwienia sie (przepraszam że tak wprost) znowu pojawiła sie raczej blada plamka krwi, zadzwoniłam do ginekologa, powiedział, że to z łożyska, że oczywiście mam sie nie martwić, zadzwonić jakby co i że mi przepisze jak sie spotkamy cos na luźniejsze stolce, chociaż nie mam jakiś zatwardzeń. Przelażałam więc cały dzień, żeby sie wszystko unormowało, ale nie mam pojęcia jak bardzo musze sie oszczędzać, gin nie kazał mi leżeć, generalnie wiem , że musze zachowac wszelkie środki ostrożności, ale boje sie że teraz będę miała schizę i w ogóle sie juz nie załatwie do końca ciąży
reklama
przeplacilam, znalazlam stojak za 30 i wanienke za 38 koszy-68, a mi wyszlo 100!!!!!tak to jest jak robi sie zakupy w najdrozszym sklepie w miescie
zebrra,grubelek- co do stojaka to nie mam na czym postawic ale z Krzysiem tez nie mialam i przezylam, stawialam na ziemi
zebrra,grubelek- co do stojaka to nie mam na czym postawic ale z Krzysiem tez nie mialam i przezylam, stawialam na ziemi
jazztina---dlaczego z łożyska????dziwne, ja miałam ten problem pod koniec poprzedniej ciązy i dostałam czopki na hemoriody(do kupienia bez recepty) zaraz po porodzie(wczesniej sie nie przyznawalam glupia!!!!!!!)
bo wiem, z której dziurki
Jazztina - leż i odpoczywaj. Nie przemęczaj się i nie stresuj! Będzie dobrze!!!
Przy hemoroidach jest troszkę więcej krwi niż kropelka...chociaż to właśnie w ciąży lubią się pojawiać. A skąd ta pewność lekarza że to z łożyska? Badał Cię?
Ewa- ja w przyszłym miesiącu zamierzam kupić wanienkę i też ze stojakiem, chociaż trochę się boję, że wanienka na stojaku wywróci się. Stabilne są te stojaki??
Odpoczynek przy kawce...
Przy hemoroidach jest troszkę więcej krwi niż kropelka...chociaż to właśnie w ciąży lubią się pojawiać. A skąd ta pewność lekarza że to z łożyska? Badał Cię?
Ewa- ja w przyszłym miesiącu zamierzam kupić wanienkę i też ze stojakiem, chociaż trochę się boję, że wanienka na stojaku wywróci się. Stabilne są te stojaki??
Odpoczynek przy kawce...
A skąd ta pewność lekarza że to z łożyska? Badał Cię?
byłam u niego tydzień temu, wszystko było ok, szyjka krwawić nie może, a przy załatwianiu sie uruchamia sie też mięśnie brzucha, nie badał mnie, ale ma doświadczenie, ufam mu
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Jazztina, moim zdaniem lekarz pochopnie wydał opinię tylko na podstawie tego, co usłyszał. Równie dobrze mogło Ci przy wysiłku związanym z wypróżnianiem się pęknąć jakieś naczynko krwionośne. W ciąży naczynia stają się kruche, a okolica "dolna" jest bardzo intensywnie unaczyniona. Lekarz powinien Cię zaprosić na badanie, a nie stresować .
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
A Bazyl już nas chyba nie lubi... :-------( Nic nie skrobnie... :---(