reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

wyszło!!! cytat!!! hura Ankami buziak!!!!

Nicoya masz rację bynajmniej u mnie dzidzia nic nie widzi nawet światła przez kilogram słoniny(albo lepiej) raczej nic nikt nie dojrzy hehehehe:szok::laugh2::laugh2:

reklama
dziewczyny zakochałam sie...w szparagach
Nicoya zrobiłam je jednak na parze, ale bardzo mi smakowały, najgorsze ze zjadłam tez porcję mojego męża i muszę teraz dogotować:-D

a tak w ogóle warzywa na parze gotowane sa pyszne no i bez soli i nie oddają cennych witamin do wody np. taka marchewka...mmmmmm...rewelacja

mój lekarz teraz mi zalecił diete bezsolną i kazał mało pić, żebym nie puchła za bardzo w trzecim trymestrze, bo i tak hormony teraz będą zatrzymywały wode w organiźmie

jazztina ja nie mówiłam że na parze nie wyjdą - TO MNIE nie wyszły - a mi z jedzonka to wogóle mało co się udaje hihihihi

No imprezka studniówkowa zakończona hihi opiłam się Colą, zjadłam Casatty z owockami, toast wzniesiony :laugh2:

marika - widzę, że dałaś radę, a imionka już prawie u wszystkich migoczą :laugh2:

jazztina - wybór imionka to fajne zajęcie, połóż się w łóżku z facetem i pomarzcie, podpasujcie do nazwiska, napiszcie sobie i zobaczcie jak będzie z nazwiskiem wyglądało ect. zabawy kupa. Pomysłu można poszukać
w internecie na str. skarbczyk imion czy coś takiego. My też sprawdzaliśmy co oznacza dane imię ... miłej zabawy ;-)

Pastela kochana, myślisz,że my tego wszystkiego nie robiliśmy, tylko jakoś tak nic nam nie pasuje, a chciałabym zeby to był nasz wspólny wybór

reklama
Do góry