reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Taaa Daaa..
Podobaly mi sie Wasz migoczace podpisy wiec i ja sobie dodalam imiona :)
Stwierdzilam, ze pomimo ostatniego usg, imie dla synka nie pojdzie w niepamiec ;)
Takze oto moje typy BARA-Bara :-D czyli Barbara, Basia, Bacha, Baśka, Basik.
I Filip. Jak Filip ;-)

reklama
Witam Babki Wszystkie! Ja znowu z pracy i znowu chwileczka, na szczęście zaraz po mnie mój Wilk przyjedzie i do domku! Powiem Wam, że ja ani jednej rzeczy jeszcze nie kupiłam dla Maleństwa... I jakoś tak nie bardzo mi się pali. Dostaniemy pewnie pełną wyprawkę od mojej szwagierki (po dziewczynce, ale ja to za bardzo nie widzę różnicy dla takich maluchów w ciuszkach - wiadomo, że synka w różowe kwiatki nie ubiorę, ale córci pewnie też bym tak nie chciała... grunt, żeby praktyczne było)
Kiedyś w dawnych dobrych czasach prowadziliśmy z moim jeszcze wtedy niemężem sklepik dziecięcy....dobre czasy, teraz by się przydało. No i z tamtych doświadczeń polecam bardzo wszystkim ciuszki polskiego producenta MAKOMA. Naprawdę niedrogie, bardzo ładne, prościutkie i dobre gatunkowo.
marika ja to chyba też na jakieś zakupy to sama będę musiała jechać... mój facet to dostaje wysypki na myśl o zakupach. Sobie to chyba w życiu nic nie kupił sam. Jak mu się spodnie podrą, to muszę go zmusić, żeby sobie kupił następne (oczywiście zawsze takie same i w tym samym sklepie)... Ech faceci.
Lecę! Pa.

O! Pastela i Magdalenka mają dziś studniówkę ;) Pastela w porę się zorientowałaś, ja swoją trochę przegapiłam, ale przynajmniej wzięłam Małego Człowieka na koncert ;)

Ankami - pamiętam od wczoraj, tylko po magdalenkowych tęsknotach za dzidziusiem, pomyślałam - jeszcze aż/tylko 100 dni !! Ja mogę jedynie zrobić małemu piżama party w łóżku niestety, ale zaraz poproszę męża, aby kupił lody, colę itp. zaprosimy mamę i siostrę i umilimy sobie ten dzień :laugh2:
a co :laugh2:

Pastela nie wychodzi cały czas mi się wyświetla taki napis: Only letters and digits allowed! a tak chciałam migoczące imię:):laugh2::laugh2: Only to znaczy tylko letters - później....dalej mój angielski..heh..co to znaczy? że później mam spróbować i wyjdzie? he?

Marika- pokolei:
Wchodzisz na stronę
GlitterYourWay.Com - Generate your own glitter graphics! Myspace Glitter Graphics! Myspace Layouts! Glitter Flash Maker! Cool PHP Generators! Customized Scrollbars! Overlapping Text Generators! LED Scroller! Falling Objects Generator! Glitter Flash G
Wpisujesz słowo w rubryce "Make a word"
wybierasz color i size
klikasz "glitter may way!"
Jeśli wyskakuje Ci "Only letters and digits allowed", to znaczy, że nie możesz używać polskich liter typu "ś", "ć" - zmień je na uproszczone...
Możliwe też, że tekst jest za długi...
Na końcu klikasz "Grab it!"

Pastela nie wychodzi cały czas mi się wyświetla taki napis: Only letters and digits allowed! a tak chciałam migoczące imię:):laugh2::laugh2: Only to znaczy tylko letters - później....dalej mój angielski..heh..co to znaczy? że później mam spróbować i wyjdzie? he?

Marika, to znaczy, że tylko litery i cyfry dozwolone. Może faktycznie próbujesz wpisać jakąś polską literę.

Edit: ale widzę, że już Ci wyszło :)

Wielkie dzięki-wcześniej wpisywałam : HUBERCIK(?) widocznie ten znak zapytania w nawiasie nie mógł być...:-p
Jeszcze raz dziękuje!!!
To teraz jeszcze jedno pytanie jak siebie cytujecie w takiej ramce jak to robicie? ja kiedyś chciałam zacytować czyjeś słowa to wyszło nie dość że na czarno to jeszcze z jakimiś nie polskimi słowami...mam na dole po prwaej takie cytuj itp jak to mam używać-najwyższa pora że się pytam bo jestem na forum 6 miesięcy i nadal dupa..ze mnie:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Marika, jak wciśniesz to "cytuj" to w Twojej ramce, w której wpisujesz odpowiedź pojawi się tekst, który chcesz zacytować - możesz wyciąć jego część albo zostawić cały. Musisz zostawić te kwadratowe nawiasy przed i po cytowanym tekście i wpisać swoją odpowiedź poza nimi.
Nie wiem, czy jasno to opisałam...

Do góry