reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam dziewczynki
wczoraj pół dnia straciłam na szukanie odkurzacz;-) a......udało się, kupiłam zelmer wodnik duo plus, jest super!!!!!

taka padnięta byłam że już tylko was trochę poczytałam i poszłam spać...
dzisiaj pieczenie!a może jutro:confused: :confused: sama nie wiem

nie umiem wstawić tego migoczącego napisu.....:baffled: :baffled: :baffled:
dziś cieplej, wczoraj to bylo przeraźliwie zimno.!wiatr arktyczny!!!!pije kawkę i myślę o jedzeniu, zaczyna się.....................

reklama
hej hej o poranku....

ewa zawsze możesz wykręcić się zdrowiem (tzn jego brakiem, złym samopoczuciem) - stres ani tobie ani maluśkiemu potrzebny nie jest....
no patrz - czyściutko masz na święta a ja ani okna nie pomyte, ani firanki nie poprane... ech...

stopniowo sprzątaliśmy, tydzien temu okna i pościel, wczoraj firanki itd..

zostalo mi pieczenie a dla męża łazienki i wsio...reszta to już kosmetycznie.....uffff:-) :-)

Dzień dobry moje drogie ciężarówki:)

wylazłam o 7-tzn Ola wylazła, jestem strasznie niewyspana:zawstydzona/y:, do tego jakiś koszmar miałam i obudziłam sie płacząc..śniło mi się że nie miałam ...domu i musiałam iść spać z brzuchem na...dworzec...moje domy..mojej mamy, siostry czy nasz nie istniały?? rety skąd takie sny?? ble dobrze e się obudziłam a obok cieplutki mąż hehe zaraz się wtuliłam i było lepiej:)

Dobra idę ubrać Olę i siebie, śniadanko i chyba zabiorę się z nią na zakupy świąteczne, muszę kupić coś na sałatkę jakieś produkty...
buziaki
zajrzę wieczorkiem lub jak wrócę-nie szalejcie z pisaniem

acha co do imion to ja chcę właśnie Huberta-Jarek nie:dry: może zmienię na "Sławka?...hmmm pomyślimy:tak:;-)

i ja sie witam o poranku!

dziewczyny u mnie też nieposprzątane, ale mąż późno wraca, wczoraj to pobił rekord bo o 22, ja wolę nie ryzykować i się nie przemęczać, mama chciała przyjść posprzątać, ale nie miałabym chyba sumienia gdybym się zgodziła, jakoś to zniosę, mój mąż pewnie gorzej, bo to on jest bardziej pedantyczny:-)

mój miał dzisiaj nockę... nie mam serca go jeszcze angażować w porządki... mama mi nie posprząta - ma za daleko i sama nie może się męczyć.... mogłabym poprosić teściową - w końcu osiedle obok - ale właśnie tu problem POPROSIĆ - pewnie przez usta mi nie przejdzie i sama jutro zacznę ogarniać naszą norkę... ciasto z cukierni... może jakąś sałatkę zrobię - chociaż jak będę miała taki start życiowy jak dzisiaj to nie zrobię absolutnie nic... :-) kop w dupsko by mi się przydał...

reklama
jazztina hahaha no to że go wogóle nie mam... wstałam, kawusię z mleczkiem popijam od ponad godziny i NIC jeszcze nie zrobiłam, oprócz tej kawy i wizyty w toalecie :-)

Do góry