reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marcheweczko kochana dziękuje, dbam ale jestem wyczerpana, zmęczona i chodzę i ryczę bo ty płacisz coś koło tego co ja, i poświęcają ci czas, a ja dzisiaj byłam na wariata zbadana, mój mąż stwierdził że ten lekarz ma za dużo kasy że tak robi...bo my sobie nie wyobrażamy aby nasi klienci czekali 2 godz pod drzwiami!:szok: powinien obniżyć cenę albo poświęcić więcej czasu(ale bym dłużej czekała) zostawiłam córcię z babcią, wróciłam babcia prawie spała na siedząco a młoda buszowała po domu, mąż był zły bo tyle czasu czekał....nie że jestem niecierpliwa ale to było naprawdę niemiłe-tak chwaliłam tego doktorka, kiedyś był inny...zapłaciłam i mało co wiem,pytałam, pytałam aż straciłam pomysły zawsze tak jesta sam mało co mówił bo co chwile tel odbierał:no: przynudzam wam przepraszam, ważne że moje potomstwo żywe i całe, i znam date porodu:-D nic więcej nie wiem!:eek:

reklama
Biedroneczko, teraz przeczytałam twojego posta, pisałyśmy w tym samym czasie ale mnie wyprzedziłaś, maleństwo nie wiem jak się prezentowało?? tak szybko to robił...tylko pytałam czy żywe i całe...i po usg...śpieszył się miał jeszcze 6 pacjentek w poczekalni!!!!:szok::szok: piersi też nie zbadał....:no: o nic nie pyta k...wa mać..... jestem tak zła że nawet na jedzenie nie mogę patrzeć a kupiłam śledzika-nie zjem już.Mąż mnie uspokaja ale mu nie wychodzi bo jeszcze ryknęłam na niego:dry: jestem strasznie nerwową kobitką taki charakter,(nervosol nie pomoże:laugh2::eek:) to mam w genach...
życzę wam moje kochane spokojnej nocy! buziaki;-)

Szybciutko Mariko, Rybko powinnaś znaleźć innego lekarza!

przede wszystkim dlatego zeby się upewnić, czy aby napewno wszystko ok, choć my wszystkie wiemy ze tak!

co za cholerny gbur z tego lekarza, nieczuła drań, i tu zgadzam sie z twoim mężem, gość ma za dużo kasy i wszystko i wszystkich ma gdzieś, a dzie tu powołanie?!:confused:

Nie denerwuj sie, nerwy teraz już nic nie pomogą a tylko mogą zaszkodzić. No uszki do góry. Małe rośnie i to najważniejsze.

Dziekuje kochane za odpowiedzi Mikolajkowe!!
My juz chyba zadecydowalismy,ze u nas sasiad bedzie Swietym, bo:
- jak za Swietego bedzie Arka ojciec, to mamusia jego zaraz tu tez bedzie chciaal byc,a ja jej tutaj nie cche,bo to nasz synek i Mikolaj,a nie Dzien Babci :baffled:
- w przedszkolu trzeba zakupic paczke i najwyzej dolozyc cos od siebie,a Mikolaj paczki slodyczy dostanie od Arka z pracy, dostal juz od mojej kolezanki, takze tych slodyczy juz dosc!I tak wiekszosci nawet nie ruszy,za to mamusia...:zawstydzona/y: :wściekła/y:
- chyba lepiej bedzie w domu ten pierwszy raz, bo to jednak jego dom, jego miejsce, znane terytorium,a w przedszkolu wszystko nowe.

Sensi wszystko bedzie dobrze!!!
Marika wspolczuje i przytulam!!Bedziesz zmieniac gina??
Capri wszystko bedzie dobrze, trzymaj sie!!
Alkmena ja robilam badania na cyto i toxo z Mikim. Mialam tak,ze przeszlam kiedys juz. A w liczbach to bylo: IgG - ilosciowo = 79,80 IU/ml IgM - test polilosciowy= 0,54 S/CO . A co ci lekrza powiedzial,bo ja sie na tym nie znam, mi lekarz powiedzial,ze oki,bo przeszlam kiedys i git. A Tobie co powiedzial??

Dobranoc!

:-( :-( :-( cześc Dziewczyny
BUUUuuuuuuuu a ja chyba za wcześnie ucieszyłam się naszym nowym maleństwem........ od soboty plamię a od dzisiaj krwawię. Żre luteinę i czekam............... czekam co bedzie dalej .
Byłam w sobotę na usg i nie było widac nic w jamie macicy lekarz powiedział, że albo jest za mała ciąża (widoczna przez to usg 21dni od zapłodnienia) albo jest już poroniona..... mówił też o trzeciej opcji - ciąży pozamacicznej........
W piątek ide znów na usg i okaże sie czy nasza fasolka żyje..........
:-( :-( :-( :-( :-(

:-) Witam wszystkie mamy:)Ja wybieram sie jutro do gina dopiero drugi raz zobacze moja dzidzie:)tez nie czuje sie najlepiej brzuch mi tak jakos urosl i piersi zreszta tez a tak w ogole to mialam ostatnio taka dziwna wydzieliny i martwie sie troche nie wiem czy to normalne raz mam taka plynna przezroczysta a raz gesta lepkawa czy ktos tez tak mial a tak w ogole to mam dziwny kolor kalu odkad zaszlam w ciaze bardzo ciemny.Za dwa dni bedzie 9 tydzien:)pozdrawiam:)

reklama
Czesc!

Mooma - no smutno mi,ale moze nie wszystko jeszcze stracone, zobacz ile z dziewczyn plami,a dzieciaczki zyja, ja w kazdym badz razie trzymam kciuki!!Napisz nam po usg co i jak i trzymaj sie!
Kasiu pisz czesciej:-)
Patina bardzo sie ciesze, masz fotke??
Marika dziekujemy slicznie:zawstydzona/y:
Biedronko - :wściekła/y: a jakby moglo byc inaczej:wściekła/y: Tylko,ze ona nad nami mieszka, po saseidzku i pewnie dlatego tak jej nie znosze, bo gdyby byla dalej to pal szesc, widziec ja raz na miesiac,a tak :wściekła/y:

Ide na sniadanko:-)

Do góry