reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami a na jakie warszataty chodzisz?

Ja od przyszłego czwartku będę chodziła na zajęcia dla rodziców "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały? Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły?"

Wczoraj padłam w czasie wiadomości, powiedziałam Olafowi, że kładę się tylko na chwilkę i tyle mnie widzieli... odpłynęłam jak dziecko... :tak::tak::tak:

Aśka_24 ja też choruję na zatoki, chociaż na szczęście od dłuższego czasu nie miałam zapalenia, ale również polecam Olbas (na poduszkę, ale też posmarować pod nosem) oraz Sterimar (sól morska), no i oczywiście w żadnym wypadku nie przerywaj antybiotyku, bo to jest najbardziej znany błąd... Ludzie przerywają antybiotyk jak tylko poczują się lepiej, a potem choróbsko wraca i atakuje jeszcze raz, tylkoe zdecydowanie mocniej, a wtedy antybiotyk juz niestety nie działa... Wiem, że już Mila o tym pisała, ale to ważne dlatego dodałam parę słów od siebie :)

Miłego dnia Kobiety!!!

Nicoya a gdzie Ty???
Bazylia zajrzyj do nas chociaż na chwilę! :)

reklama
Dzień dobry kobitki!!!!:-D :-D
Cała nasza trójka i 4 w brzuchu poszliśmu spać o 20!!!!ale się wyspałam, jak nigdy!!!!
Miłego słonecznego dnia!!zapowiada się ładny co>?????:-) :-)

dziewczyny, nareszcie przechodzi mi to chorobsko:-)
w poniedzialek ide na wizyte i USG :tak: to zobaczymy co sie dowiem????
napisze ile waze , na kogo czekam:laugh2: i cala reszte .... nie moge sie juz doczekac:happy: , zaraz lece do pracy zycze wszystkim lipcoweczkom milego dzionka :-D
trzymajcie sie mamuski

U mnie też się ładny dzień zapowiada :-) Mam zamiar w końcu wyjść na miasto bo wczoraj siedziałam cały dzień i czekałam na kuriera (zabiera siostry laptopa po wypadku do naprawy) i nie przyjechał !!!!!! Normalnie jestem tak podminowana że chyba zaraz zadzwonie tam i poustawiam ich troche :wściekła/y::wściekła/y: A poza tym musze iść na miasto bo na początku kwietnia jadę na roczek synka szwagierki i zażyczyła sobie okrycie kąpielowe dla Filipka i teraz muszę polatać po sklepach i wybrać coś fajowego ;-) A teraz ide jeszcze do łóżeczka bo zimno mi hihihihi

Aśka_24 życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)

okna pootwierałam i nie jest zimno!!!!!jak uroczo:-) :-)

lece dziś z koleżanką na obiadek i ploteczki!!!!

dziewczyny trzeba coś z włoskami zrobić na wiosnę!!!!czas umawiać fryzjerkę, ja mam takie jednolite, do łopatek z grzywką,szarpnę się na balejage..... :-) :-) :-)

znowu siedzę przed kompem i mam wyrzuty sumienia, wykąpałabym sie w końcu????:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

czy któraś z was chodzi jeszcze na obcasach?????ja kupiłam takie grube obcasy ok 6 cm wysokości i muszę przyznać że jest mi wygodnie, ale poruszam się częściej samochodem.....

Witam teraz uciekam na śniadanko, później odpisze i naprawie wam komplementów:-p:-p

Zebrra, Nicoya wypoczywa...kochana siedzi sobie nad morzem i wdycha jod:tak::tak: w poniedziałek-wtorek się pojawi:)

reklama
Witam w piątek!
Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyscie z tym znieczuleniem... dziś do dentysty, wczoraj nic się nie dało zrobić. :no: Pół nocy nie spałam ze strachu, ciągle myślałam jak będzie... okropność!

Ewa ja też raczej nie teraz wygodniej w adidaskach, a potem z wózkiem też no i po lesie.... Obcaski raczej odpadają chociaż je uwielbiam i to jak najwyższe...

Zakupki dla dzidzi robię i to sporo... i nie wierzę w przesądy!

Spać też teraz chodzę z kurami jakaś w tej ciąży "zmęczona" jestem.... :-)
No to miłego dnia! Spadam umówić się na plombowanko :szok: :szok: :szok: i kupić dzidzi coś na poprawę humorku... Miłego dnia!

Do góry