reklama
Zebrra, jeśli serio dobrze Ci się to czyta, to bardzo mi przyjemnie z tego powodu
I chyba nadal źle odczytujecie suwaczek Jazztiny, pewnie ona urodziła się ok. 30 tygodnia - zgadza się Jazztina?
Edit, znowu ten mój refleks. Widzę już - zgadza się, zgadza
I chyba nadal źle odczytujecie suwaczek Jazztiny, pewnie ona urodziła się ok. 30 tygodnia - zgadza się Jazztina?
Edit, znowu ten mój refleks. Widzę już - zgadza się, zgadza
zebrra
Potrójna mama :)
Oki, większośc ma suwaczki z info ile tygodni jesteśmy w ciąży, stąd moja pomyłka... Jazztinie zostało do porodu niecałe 18 tygodni...
Ale to i tak bardzo wcześnie... Ile wazyłaś Jazztina? Moja Wika w 35tc tylko 1500g...
Ale to i tak bardzo wcześnie... Ile wazyłaś Jazztina? Moja Wika w 35tc tylko 1500g...
Jeszcze podpowiem, że w najnowszym numerze "M jak mama" (pierwszy raz kupiłam jakąkolwiek gazetkę z tej branży ;-)) są artykuły na temat wizyt u dentysty w czasie ciąży, o wyborze wózków, o szkole rodzenia, o pielęgnacji skóry, o przygotowaniach do samego porodu (zabiegi, znieczulenia etc.), o mleku dla noworodków, o kolce, ćwiczenia, o pielęgnacji w połogu, o urlopie macierzyńskim, o wyborze imienia, no i jak odeprzeć ataki "cioci dobrej rady"
Większość może takie pitu-pitu, ale za 3 zyle jest co poczytać.
A przy okazji trafiłam za 20 zetów piękny album z obrazami Kandinsky'ego i się strasznie przyjarałam
Większość może takie pitu-pitu, ale za 3 zyle jest co poczytać.
A przy okazji trafiłam za 20 zetów piękny album z obrazami Kandinsky'ego i się strasznie przyjarałam
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Bociany przyleciały !!
w tamtym roku wiosną wypatrywałam bocianów i robiłam sobie z tego wróżbę, im więcej tym lepiej, a potem jak się już staraliśmy o tego bocianka, to wróżyłam sobie na sygnalizatorach świetlnych, jak zapali sie zielone zanim dojade do skrzyżowania to BINGO!!!, głupie,nie?
reklama
Ankami a jakimi badaniami się zajmujesz? Uspokoiłam sie ze ze mna wszystko w porządku gdy zobaczyłam jak Magda M stojąc samochodem przed przejściem dla pieszych, odlicza ich na zasadzie kocha ,nie kocha, kocha i zapala sie zielone a jej stanęło na nie kocha, więc nie rusza i każe facetowi przebiec na czerwonym, pokazując że go przepuszcza ,zagmatwałam...?