reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
ewa fajnie masz:tak:;-) ja też już bym chciała czuć codziennie, tą ciąże przeżywam inaczej jeszcze z niedowierzaniem a przecież mam już jedno dziecko,po prostu cieszę się tak mocno że brak mi sił na wszystko:laugh2:(czytaj: lenistwo)

A ja jeszcze nie czuję ruchów :-( czasem mam wrazenie że coś mi się tam przelewa i bulgocze ale to raczej nie dzidzia :no: Ja też czekam z utęsknieniem na te super kopniaczki.

Zebrra będę męczyć małżonka żeby tym razem była Karinka ale zobaczymy jeszcze czy to będzie dziewczynka :tak:

Ja w lumpeksach jakoś nie umiem szukać,choć ostatnio znalazłam takie bardzo niziutkie w stanie jeansy i podejrzewam że będę w nich chodzić do końca ciąży :tak: Za to moja mama uwielbia tam zakupy,przedewszystkim kupuje dla dzieci i są to same firmówki bardzo częst nowe z mętkami :tak: więc zrobiła mi już też niezłą kolekcję ciuchów.

Marchewa,Zebrra bardzo ładne te ciążowe ciuszki,jednak ja matka polka siedząca w domu niemiałabym gdzie tego założyć :-p więc zakupiłam sobie dziś spodnie dresowe :tak: :-)
Muszę Wam powiedzieć że ja jeszcze niemogę chodzić w tych ciążowych spodniach z szeroką gumą,ona mi się nigdzie nie trzyma :-D jakiś mały brzuch bardzo mam i wszystko mi z dupska leci no i do tego okazało się że te jeansy są z laycrą :wściekła/y: :tak: a ja nie lubię za bardzo takich rzeczy ( jest to prezent od teściowej )

A może zaczniecie pokazywać już swoje brzuszki bo ja już kiedyś pokazałam a potem wielka cisza :-) :tak: :szok: :-p

witam

magdalenko my z Osobistym weterani. Poderwałam go sobie we wrześniu w klasie maturalnej. On Politechnika, ja UŚ. Studia. Hmmm po studiach pobraliśmy się tzn. po 7 latach wspólnych, w tym roku 6 rok po ślubie, czyli stażowo 13 lat. Jakoś dotraliśmy się i ........zresztą dla mnie małżeństwo z Nim to najlepsza rzecz, jaka spotkała mnie w życiu i na nikogo bym go nie wymieniła. Jeseteśmy zodiakalnymi lwami i tak negocjujemy, choć w tym związku ja jestem bardziej porkęcona. Po ostanich wyborach samorządowych (jestem pierwsza po kreską, więc jak ktoś się wykruszy;-) Osobisty dał mi 2 tygodnie na wymyślenie sobie nowego zajęcia. Wyskoczył Obcy, ale to nie przeszkadza mi organziowac na marzec wizytę 30 osobowej delegacji młodziezy i nauczycieli z Izraela, a pod koniec (jesli lekarz mi pozwoli) lecę na Maltę nawiązać kontakt z pewną symapatyczną szkoła, z którą chcę w ramach programu unijnego Sokrates współpracować. W ciągu ostanich 2 lat w ramach takiego projektów zwiedziłam z młodymi: Hiszpanię i Szwecję. Sama gościłam w ubiegłym roku w domu nauczycielkę z Bułgarii, a wtedy jeszcze słabo mówiłam po angielsku, ale dawłam sobie radę. Uwielbiam męża, bo znosi moje studia (już skończyłam 2 kierunki dzienne, teraz piszę doktorat i chcę, jak Obcy będzie starszy wrócic na pewien kierunke, którego rok już zaliczyłam), znosi moje dziwne pomysły, to czasem wjeżdzam w jednokierunkową, że wszytsko psuję, że musi kupować mi ciuchy, moje pomysły na życie.....Nigdy nie siedziałam za długo sama, więc podziwiam kobiety, które są w domu. Nawet zarezerwowałm już cos na urlop we wrześniu. A w Sylwestra na balu wygrałam konkurs kankana i mamy następny bal za free....

tak pisze o sobie, nudna jestem....

ruchów nie czuję, ale zawsze o tej samej porze, mam ból watroby, sądzę, że Obcy nogi prostuje...

reklama
Do góry