reklama
marika
Fanka BB :)
hej ja jestem praktycznie 16 tydzień ciąży tak....kończę 16........za 2 tyg będzie 18 tydzień czyli początek 5 miesiąca a jest dopiero luty.....bo mnie zaraz h....strzeli jak ktoś pyta który miesiąc i mówię że czwarty to liczą na palcu że w czerwcu powinnam rodzić a mnie krew zalewa bo nie mam siły tłumaczyć.....już sama nie wiem co jest z tym liczeniem wiem niby ciąża tygodniowo to 10 mcy trwa ale jak to komuś mówię to patrzą jak na ufo.....
zebrra
Potrójna mama :)
Madgalenka śmiać mi się chciało, jak przeczytałam, że jesteś farmaceutką, bo właśnie wróciłam z apteki gdzie pokłóciłam się właśnie z farmaceutką... ale to wstrętne, stare babsko, wiec to może nie kwestia zawodu ) Oczywiście żartuję, ale śmiać mi się chce, że taki zbieg okoliczności.
No i drugi zbieg okoliczności, Marika ja akurat dzisiaj sprawdzałam jak liczy się miesiące w ciąży zajrzyj TU
No i drugi zbieg okoliczności, Marika ja akurat dzisiaj sprawdzałam jak liczy się miesiące w ciąży zajrzyj TU
A mnie raz kolega w pracy zapytał "który to..." i nie zdążył dokończyć a ja mu mówię "piętnasty". Zrobił wielkie oczy i powiedział, że chciał zapytać o miesiąc
A ja już tak z przyzwyczajenia do operowania tygodniami ;-)
A ja już tak z przyzwyczajenia do operowania tygodniami ;-)
marika
Fanka BB :)
bazylia żebyś wiedziała tak będę mówić ale niektórzy zdążą zapytać:" a czyli który to miesiąc.. ". o zgrozo, a z takimi pytaniami często się zmierzam od sąsiadów, po dalekie kuzynostwo i znajomych....którzy nie są doinformowani.
Zebrra dzięki za informacje, tam jednoznacznie też nie jest napisane bo jedna opcja że 5 miesiąc to 17 tydzień inna że 18 a nawet 19
Zebrra dzięki za informacje, tam jednoznacznie też nie jest napisane bo jedna opcja że 5 miesiąc to 17 tydzień inna że 18 a nawet 19
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
No to gratulacje