reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
tez sie dzis zastanawialam nad ubrankiem chociaz jednym jakims ale nie wiedzialam od czego zaczac:confused: ....

A Z L4 U MNIE JEST TAK JAK PISALAM DZWONILAM DO ZUSU ZEBY PODAC W RAZIE CZEGO NR KONTA GDZIE MAJA MI przesylac pieniadze....
POWIEDZIALA NIE PROSZE PANI PANI BEDZIE WYPLACAL PRACODAWCA:) JAK ZADZWONILA DO FIRMY TEZ MI TAK POWTORZYLI WIEC WIDOCZNIE TAK BEDZIE :tak:

hejka wszystkim lipcóweczkom :-)
patrzę sobie na ostatnie posty i.... ubranka.... hmmmm o maleństwie jeszcze nie myślałam (wstyd?) narazie tylko swoją garderobę zmieniam.... bo muszę....

marika - uważaj na siebie i dużo wypoczywaj :happy:

Ja sama będę też robiła zakupy jak już będę znała płeć i będzie to 6-7 miesiąc :-) Na razie teściowa szaleje, bo moja mama na razie zbiera kasę aby potem pod koniec ciąży coś kupić :) Ubranek mam naprawdę sporo - kilka kaftaników, body, czapeczki, śpioszki, skarpetki... śliczne... może założy się wątek i będziemy wklejać tam zdjęcia? :-)

Nicoya - ja od niedawna myślę o maleństwie :zawstydzona/y: Ale teraz powoli dostaję chopla na jej/jego punkcie. Codziennie rozmawiam z moim brzuszkiem hihi, głaszczę go...a pomyśleć, że jeszcze kilka miesięcy temu nawet pomyśleć nie chciałam, że będę kiedyś matką. Powoli czuję, jak wszystko się zmienia...Zaczynam kochać...i wiecie co...to niesamowite uczucie :-D

Ubranka wymieniałam tylko sobie. Na typowo ciążowe. Czekam aż się rozciepli żeby dokupić jakieś fajne sukienki na wieloryba :tak: i tuniki.

Dzidziuś ma jeszcze czas na garderobę. Narazie oglądam i szokują mnie ceny :szok: . Dobrze, że są babcie - pomogą hihi :tak:

witam

znów noc nie przespna, ból zęba. Byłam z nim we wtorek, czwartek z bólem - chyba częsciej bywam u dentysty niż u ginekologa. Nic trzeba sie ubrać, wziąść auto i jechać....Nie jestem sado - maso, żeby cieprpieć...

reklama
Do góry