zebrra
Potrójna mama :)
Alkmena, ja w poprzedniej ciąży też miałam tak, ze USG było robione osobno i musiałam się umawiać, szłam na wizytę do gina, on dawał skierowanie, dopiero wtedy mogłam umówić się na usg... strasznie dużo zachodu, no ale nie zawsze jest wybór... teraz trafiłam na takiego gina, który na szczęście robi na każdej wizycie, ale powiem szczerze, że idąc do niego nie wiedziałam, że tak będzie, myślałam, że będę musiała na usg zapisywac się oddzielnie...
Dzisiaj kupiłam sobie dwie pary spodni w H&M, a że była przecena, to za dwie pary zapłaciłam jak za jedną... Żałuję tylko, że nie miałam czasu połazić dłużej, bo było dużo fajnych rzeczy, no ale ja spieszyłam się do lekarza...
Dziewczyny, któraś z Was pisała ostatnio, że zaglądała na wątek lipcówek z 2006 roku, gdzie go mogę znaleźć???
Dzisiaj kupiłam sobie dwie pary spodni w H&M, a że była przecena, to za dwie pary zapłaciłam jak za jedną... Żałuję tylko, że nie miałam czasu połazić dłużej, bo było dużo fajnych rzeczy, no ale ja spieszyłam się do lekarza...
Dziewczyny, któraś z Was pisała ostatnio, że zaglądała na wątek lipcówek z 2006 roku, gdzie go mogę znaleźć???