reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

wielki buziak dla was;-)
Zebrra dopisałam jedną dziewczynę do listy jest więcej? zgłosić się proszę!!!!!:-D:laugh2:i podać daty!
Marchewa bo Majka to piękne imię:)
2411Magdalenka oj z tym kichaniem to ja jestem uprzedzona teraz...przez to się zaczęło,moje kichanie raz po razie spowodowało krwawienie bo to tak jakby "wysiłek" i zabolała mnie blizna po cesarce.Ale tfe już nie mówmy o tym;-)

reklama
Marchewa - dzielny z niego chłopak :) Ty zresztą też :-) wircenie bolącego zęba na żywca bez znieczulenia :baffled: Jestem pod wrażeniem... to mnie mobilizuje aby pójść coś zrobić z moją niebolącą trójką :happy:

Ja przed kichnęciem przezornie się "zwijam" i trzymam za brzuch... nie wiem czy to coś daje ale nie chcę znowu wylądować w szpitalu:baffled: choć kichnięcie nie było wtedy przyczyną

Ojojoj :szok: ale tu się dużo nowych rzeczy pojawiło - nie zaglądałam tylko 1 dzień ;-)
Marchewa dzielna jestes z tym zębem - ja bym go już dawno wyrwała, ale trzymaj się, podziwiam Cię za odwagę, naprawdę :tak:

Magdalenka z tymi imionami to masz fajnie (tyle Michałów :szok: ). A ja synkowi chciałam dać Jakub, ale mój mąż powiedział że zamieszania w rodzinie narobie bo jego brat tak ma :tak: :-D i weź tu dogadaj się z facetem... :wściekła/y:

Grubelek, nie dawaj Jakub.. same Kubusie teraz.. Chociazby popatrz w wyborczej, na tych stronach gdzie sa zdjecia ze swiezo urodzonymi dzieciaczkami ze szpitali.. Po prostu same Kuby! pozniej pojdziesz z malym do piaskownicy a tam dwudziestu Kubów :-) :-)

to fakt, że ciągle są jakieś mody na imiona i tak jak przez wiele lat nie było stasiów, antosiów, jasiów, tadziów itd tak teraz wrócili do łask i wszędzie ich pełno...

tak samo jak rodziła się moja wiktoria... nie było ich dużo, a potem w ciągu dwóch lat, wszędzie same wiktorie... :)

Cześć
Z tymi imionkami to fakt:-) .Dwa tygodnie temu byłam z Krzysiem w szpitalu i na oddziale gdzie jest 40 łóżeczek bylo ..........13 Julek!!!!!!A tak mi się to imie podobało...:-(
Tak przy okazji przy przekładaniu sie z boku na bok czuje takie nieprzyjemne uczucie jakby mi coś w środku sie odklejało.Tak samo przy wstawaniu....co to?????Nawet mi to trudno opisać!!!!a gin dopiero we środe.....

Ewa, a może zadzwoń do gina??? Nigdy nie widaomo, lepiej dmuchac na zimne...

Ja z kolei mam coś takiego, ze jak się za szybko przekręcę z boku na bok albo za szybko wstanę to łapie mnie skurcz i strasznie potem boli brzuch...

reklama
Do góry