Cześć Dziewczyny!
Nareszcie jestem z powrotem. Nie miałam internetu 3 dni, a mam takie zaległości, jakbym miesiąc nie pisała.
Witam serdecznie nowe Lipcóweczki i zapraszam do wklejania szczęśliwych teścików do galerii.
Podajcie mi też na PW Wasze przewidywane terminy porodów to dopiszę Was do coraz większej listy Lipcówek. :-)
Lila ja mam takie twardsze podbrzusze, wieczorami czuję napięcie, a brzuch mi jeszcze nie rośnie (chyba), nie ściskam go jedynie spodniami, co robiłam do tej pory z moją poSzymkową fałdką
i często noszę rozpięty guzik, więc wygląda na to, że już go nieco wysadziło.
Zebrra tak mam wykresik na 28 dni. :-)
Teraz się upewniłam, że Ty to Ty. Jeszcze raz gratuluję!!!
Oliwko29 czekamy tu na Ciebie. Wiesz już coś?
Rito witam serdecznie na Lipcóweczkach. To już jesteśmy cztery podwójne mamuśki ;-):-)
Marchewa ja nie mam w ogóle nudności, przy pierwszej ciąży męczyły mnie całymi dniami, ale funkcjonowałam normalnie.
Masz prawo chcieć cc, tak samo jak ja mam prawo chcieć drugi raz naturalnie rodzić.
Na pewno dasz radę! Kobiety to cholernie silne istoty.
Szybkie tempo życia będziesz musiała potem (siłą faktu) zwolnić, jeśli będzie Ci zależało na dziecku. Masz 9 miesięcy na to, żeby się z tym oswoić.
Masz dopiero 30 lat, a nie aż, jesteś silna i sobie ze wszystkim poradzisz.
Musisz w to wierzyć, a męża wykorzystuj jak najbardziej, nich pomaga ile się da. W końcu będzie ojcem.
Byłam wczoraj u lekarza. Ciąża jest co gin potwierdził, macica powiększona, rozmiar odpowiada początkowi 7 tygodnia ciąży.
Dostałam skierowania na badania krwi, moczu, a w grudniu idę na USG.
Nudności nie mam, piersi tylko lekko pobolewają, sikam częściej, ale poza tym czuję się świetnie, nawet nie jestem senna.
Żyć nie umierać. :-)