reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Paulo dziekuje, ze zechcialas odpowiedziec na moje pytania, na Ciebie zawsze mozna liczyc, buzka wielka!!
Marchewa no i widzisz, juz jeden sukces na koncie jest;-)
Gosia - zwolnij kochana, zwolnij!! Nie moze maz nosic tego prania?? Wiesz,zeby bylo noszone jak jest w domku?? wiem jak to jest, wiem, bo ja tez wiecznie cos targam:zawstydzona/y: :wściekła/y:
Poziomka - krzyz mnie nie boli,ale w tamtej ciazy okropnie bolala mnie rwa kulszowa i potem tez jeszcze po jakims czasie:no:

reklama
no LILA dzieki za odpoweidz no i tez dopiero zauwazylam ten nasz wspolny prawie suwaczek tak ze w przyszly czwartek wybiore sie do gina...
z tym brzuchem to najgorzej wieczorem jest twardawy na dole ale to chyba normalne tak pozatym wszystko ok tyko czesciej chodze do wc...a tak narazie ;-) moj kochany dziennie sie mnie pyta czy czasem nie wymiotowalam chyba w ten sposob czeka na potwierdzenie ciazy:-D ....

Witaj hanti:)
Czytaj , czytaj nas wkoncu jestes lipcowa mama ze stazem:) Szczegolnie w lipcu bedziesz nas pocieszac i dawac rady jak na okres porodu uciec;P
I gratuluje ładnej parki. Ja tez tak chce!

Gosia ja tez zadyszki dostaje , ale Ty sie tak nie przemeczaj, wykorzystaj innych , teraz jest na to doskonaly czas. Buziaki.

hurraaaaaa zaczelam 7 tydzien. W pon ide do lekarza , trzymajcie kciuki, tylko to usg dopochwowe mi sie niepodoba wcale a wcale:( Moze mnie ominie .

Hejka!
Dzieki Patina za odpowiedz!Buzka!!
Poziomka,ja ide we wtorek. ale Ty skonczylas 7 tydzien,a zaczelas 8:tak: . Ja juttro zaczne 7. Trzymam kciuki!!USG dopochowe nie jest takie zle wcale, myk, myk i juz, wiecej sie zobaczy na tym etapie:-)

Milego dnia!

reklama
Oliwka gratuluję ;-)

jutro chec isć na aerobik, czy jak się dobrze czuje to moge?

Czy to prawda, że przechodzimy ciąże podobnie jak nasze Rodzicielki? Bo moja Mama zawsze mówiła, że mogłaby być w ciązy całe życie, bo tak świetnei się czuła....

ja sie martwię, bo nic mi nie dolega, ani mdłosci, ani humory, ani jakieś bóle, nic...

trochę plecy bolą i głowa....

Do góry