ja też wiecznie w ciąży mogłabym chodzić... fantastycznie bez żadnych dolegliwości, bóli i takich tam... ponadto , czułam się nawet bardziej kobieco:-) moja julka ma już prawie 3 miesiące, jest kochanym i cudownym skarbusiem... i za niedługo chcielibyśmy mieć kolejnego bobaśka... te 9 miesięcy noszenia pod serduszkiem mojej nini było jednym z najpiękniejszych okresów w moim zyciu:-):-)Bo moja Mama zawsze mówiła, że mogłaby być w ciązy całe życie, bo tak świetnei się czuła....
ja sie martwię, bo nic mi nie dolega, ani mdłosci, ani humory, ani jakieś bóle, nic...
trochę plecy bolą i głowa....
reklama
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
Velonka, a czego sie boisz??Bo nie kumam Dlaczego jestes w szoku??
dlaczego...bo wszystko stało sie tak niespodziewanie,bo nie moge jeszcze w to uwierzyć, bo nie planowałam teraz dzidziusia,bo mam nieuregulowane sprawy osobiste,bo mój stan (dość poważna choroba) nie jest za ciekawy...i wiele innych powodów dla których sie po prostu "boję!":sick::sick:
Ja wiem ..ten okres minie i bedzie jak w bajce...ale teraz pomału wpadam w deprechę!
dlaczego...bo wszystko stało sie tak niespodziewanie,bo nie moge jeszcze w to uwierzyć, bo nie planowałam teraz dzidziusia,bo mam nieuregulowane sprawy osobiste,bo mój stan (dość poważna choroba) nie jest za ciekawy...i wiele innych powodów dla których sie po prostu "boję!":sick::sick:
Ja wiem ..ten okres minie i bedzie jak w bajce...ale teraz pomału wpadam w deprechę!
Sorki...moja siostra FRUTISEK.. uczy mnie pisania postów i korzystania z tej strony,i niechcący na niej napisałam posta.Właśnie stara mnie wspierać..bo ona też niedawno (rok temu) przechodziła podobne dylematy...a dziś ..dziękuje całemu światu!!
A ja to Velonka!!!i niech tak zostanie
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witam lipcóweczki!
Nie wiem, czy mnie jeszcze wpuścicie do siebie, ale ja dziś nieśmiało zrobiłam teścik i .........II . Wg ostatniej @ termin rozdwojenia przypada mi na 28 lipca
Nie wiem, czy mnie jeszcze wpuścicie do siebie, ale ja dziś nieśmiało zrobiłam teścik i .........II . Wg ostatniej @ termin rozdwojenia przypada mi na 28 lipca
Hek kobitki
lila wdze ze twój synek jest w podobnym wieku co moja Oliwka
Dzis ide sie zarejstrowac do gim ale sie czeka 3 tygodnie ,powiedzcie od którego tygodnia robia juz usg co bedzie jz cos widac ,chodzi mi nie o dopochwowe bo te to zaraz robia
lila wdze ze twój synek jest w podobnym wieku co moja Oliwka
Dzis ide sie zarejstrowac do gim ale sie czeka 3 tygodnie ,powiedzcie od którego tygodnia robia juz usg co bedzie jz cos widac ,chodzi mi nie o dopochwowe bo te to zaraz robia
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
do gin. wybieram sie w piątek lub poniedziałek -wizyta wczesniej zaplanowana, nie ze względu na ciążę, ale na paskudną nadżerkę, którą właśnie leczę
reklama
poziomka28
Zaciekawiona BB
Hej kobietki
No i bylam u lekarza i dostalam od razu skierowanie do szpitala.
Jakies mam wewnetrzne krwawienie ponoc mam miec usg zrobione, bez sensu to. A tak sie cieszyszylam z dzisiejszej wizyty.
Jak mnie nie zatrzymaja na dluzej to napisze wam co i jak. Pzeraza mnie to wszystko i tyle. I przede wszystkim zmienie gina ,bo ta baba mnie kiedys dobije,
No i bylam u lekarza i dostalam od razu skierowanie do szpitala.
Jakies mam wewnetrzne krwawienie ponoc mam miec usg zrobione, bez sensu to. A tak sie cieszyszylam z dzisiejszej wizyty.
Jak mnie nie zatrzymaja na dluzej to napisze wam co i jak. Pzeraza mnie to wszystko i tyle. I przede wszystkim zmienie gina ,bo ta baba mnie kiedys dobije,