reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Asiulinka - dzieki :-D:-D wiesz ze ja mam horror na codzien....:szok: :-D wiec jeszcze jak obejrze film to juz calkiem bede wystraszona :-D:-D
A tutaj nie ma nivea kosmetykow :wściekła/y::wściekła/y:a lubie je bo ladnie pachna ...:-(Tylko J&J:crazy:
Kupimy tym razem z lawenda :-Dzeby nie rozjasnial, a Ojciec sie zastanawial po kim Blancia ma blond ?:confused::baffled::-D :-D Ja myje codziennie bo moja mala sie poci , zreszta zawsze cos ma wklejone w te wlosy po kolacji jak sie sama nakarmi :sorry2::-):-D
Paulisia - Ja nie wiem na co mi mala szczepia bo nie znam tych angielskich szczepionek :zawstydzona/y::no:ale za 3 tyg nastepna , teraz na roczka dostala i nastepna ostatnia az do 3 lat za 4 tyg. :crazy:a nie lubie jak ja kuja bo juz rozumie duzo i potem boi sie kazdego kto jej dotyka tej nozki lewej :-:)-(
Ale to straszne co napisalas, nie wiem czy Cie Asiulinka zaprosila :-p jesli tak to ; szybkie menu, poszukaj grupy spolecznosciowe i lipcowki 07:tak: hehe tylko uwaga bo tam straszne mroczno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Asiulinka a Ty kiedy do pracy wracasz?

reklama
dzieki buziaczku znalazlam tylko niesety nie naleze do tej grupy:-(;-) lece sie kapac bo jutro ciezki dzien mnie czeka:no: Julka tez sie boi az nie weim co za histeria bedzie jutro:no::no::sorry2:dobranoc kochane!!!1

Asiulinka a Ty kiedy do pracy wracasz?
Ja nie pracuję.:no: A właściwie, to pracuję- jestem pełnoetatową kurą domową.;-):-D:-D Ale mam już dosyć siedzenia w domu, bo już po tych 3,5 roku dostaje do głowy i tak sobie myślałam, że jakby sie udało wcisnąć Grzesia od nowego roku do żłobka, to może i ja bym poszła do pracy, a jak się nie uda, to może za rok?:confused: Czas pokaże...;-)

dzieki buziaczku znalazlam tylko niesety nie naleze do tej grupy:-(;-) lece sie kapac bo jutro ciezki dzien mnie czeka:no: Julka tez sie boi az nie weim co za histeria bedzie jutro:no::no::sorry2:dobranoc kochane!!!1
Moze zapomniala o Tobie jak sie dlugo nie udzielalas :-p:-p w czasie kiedy zakladala :sorry2: Postaramy sie Ciebie przygarnac :tak::tak:i wyslac zaproszonko :-)​
Zaproszenie już poszło.:tak: Tak jak pisała Ewelinka trochę się nie odzywałaś i przez przeoczenie nie zostałaś zaproszona.:sorry2:

reklama
Hej a co tam sobie otworzyłyście i mnie nie ma:-:)zawstydzona/y::-(
Szkoda no ale trudno:dry:.
O wyjeździe nie opowiadam bo hmm no bo nie. Fajnie było z grubsza Milenka lot zniosłą dobrze, pobyt również. My troche powarczeliśmy na siebie ale wkońcu coś się tam przemogło w szanownym M, jakaś furteczka została otwarta, niechcem przechwalać bo jeszcze mi pokaże na co go stać:baffled:.

Milenka taka dzika jest po przyjeżdzie że szok :rofl2: niemoge wyjść z pokoju nikt nie może jej dotknąć ba ja nawet nie moge od niej odejść dalej jak 1m, bo wyje tak rozpaczliwie i łzy jak grochy lecą. Obiadu niebyło od przyjazdu, M się w knajpach stołuje he he. No ale jest troche lepiej.

Pozatym to mały niejadek okropny, już niewiem co jej dawać, za niecałę dwa tygodnie na wesele jedziemy 350km niechce mi się no ale potwierdziliśmy i obiecaliśmy.:sorry2:.

Do góry