Witam Was Kochane Anioleczki !!
Dziekuje ze sie o Mnie martwicie , to bardzo mile naprawde ....;-)
U nas dzien jak codzien sniadanka obiadki i kolacje codzienne obowiazki domowe
po powrocie z Polski wszystko czar pryslo
Blaneczka jest strasznie marudna,rozpieszczona, niecierpliwa, nie umie sie bawic zabawkami, wszystko wymusza placzem i nerwami ...
a czyja to zasluga nie musze mowic chyba prawda?
po domu chodzi i sie rozbija dzis zarysowala sobie mocnu bok buzi i t na skroni sie uderzyla o szafke
:-( placzu by nie miara .
:-( chodzila i plakala ciagle i marudzila
:-( a ja wysidlam , polozylam ja wczesniej dzis spac o 19 jak zawsze chodzila tutaj przed wyjazdem ale juz raz sie przebudzila chyba zabki (zauwazylam je ze rosna jak gryzla krem bambino w metalowym opakowaniu plakala i gryzla przynosil jej chyba ulge bo byl chlodny ale ja patrze ona wciaz go gryzie ja zaglaam a tam krew z dziasel na dwojkach
)
dalam jej nurofen i spi jak narazie, zaczyna juz wiecej mowic naciskam na jej mowe ucze ja podstawowych slow bo wszystko rozumie co mowie ale nie mowi
dziwne juz powinna mowic chociarz mama lub tata
z apetytem nie musze narzekac je wspaniale , i zmienilam jej mleczko bebiko 3 r.
zdjecia wkleje dzis wiezorkiem z wakacji ale tylko kilka
bo jest ich tak duzo ze nie wiem ktore wybrac
Aga321- Dziekuje nic sie nie zmienilo ...a co do watku to jest to dla mnie nie sprawiedliwe wiecie
, dziewczyny zalozyly watek zamknely i reszty juz nie dopuszczaja ...a przecierz nie tylko one sa tu lipcowkami no ale dobra ..ten temat juz zamknelam . wsumie to tez nie chcialabym zeby jakies nowe laski zaczely czytac nasze problemy
ale watek dla naszej grupy tez by sie przydal bo nie mamy za bardzo gdzie gadac o takich naprawde prywatnych intymnych sprawach a na otwartym nie pisze bo wszyscy czytaja a sie nie udzielaja
Asiulinka - Kogo Ty kochana zaprosilas jeszcze do nas do grupki ??i nie mialam neta zeby cos napisac ....
:-(
Iiwka - A do jakiego moderatora napisalas?Aniaslu? bo Ona sie zajmuje tym tematem
Uwazam ze bardzo dobrze postapisz, tez bym tak wybrala
nie lubie sie wpychac tam gdzie mnie nie chca
Katrinm - Dzieki narazie dobrze sie czuje ;-), O kurczaczek ale dlugi okres czasu
a czemu to na tak dlugo? praca czy holidays?
Marta - pamietamy pamietamy , pisz co u Ciebie ? Zazdroszcze wakacji nasze sie tak szybko skonczyly ....
Marysinamama- Pisz pisz Kochana co ci lezy na sercu ...tutaj mzoesz sie wyazlic chyba kazda ma z tymi babami problem
Julkowa - Hehehe rozsmieszylas Mnie z tymi swietami i Tesciowa
Buziaczek dla Ciebie za to
:-);-)
Nusia - o Tobie nigdy bym nie zapomniala jak o reszcie naszych pscolek
;-)
:-)Blania tez miala taki w polsce basenik kupilismy w tesco za 140zl , rozowy (wkleje zdjecie to zobaczycie ;-)) ale byl ubaw cale dnie sie pluskala
ale upaly mecza co ?
A My tez bylismy w ta sobote nad morzem w Skeegness bylo cudownie
plaza morze wyszalelismy sie na basenie wraz z Blania i na roznych atrkacjach
kolejkowych itp bylo switnie wrocilismy az o 1 w nocy
tak sie zasiedzielismy
To chyba tyle ...pozdrawiam i buziaczki dla naszych maluszkow :-)