julkowa
Agentka 002 :-)
Dziekuje dziewczynki za ciepłe powitanie i za to że podtrzymujecie mnie na duchu
Idę teraz sporządzić sobie jakąś kolacyjkę i zaglądne jeszcze chociaż poczytać.
Oj ciężko będzie wcześniej to kolacyjki robił mi mąż:-szok:
Ja też uwielbiam wspominac te chwile i tęsknię za tym swoim wiecznie śpiącym bobaskiem.A ostatnio to mój mąż znalazł nagrany na mp3 płacz Julka zaraz po porodzie i też sie poryczałam.A Julek słuchał co to za dzidzia tak płacze.ojj Dziewczynki!
U Was tez taka pogoda dziwnau nas do 18 upal ze nie idzie wytrzymac a teraz burza wiatr deszcz Julia rzez i zabeczki taka marudna ze nie idzie z nia wytzrzymac. spala tyko 30 min. i ciagle na raczkach krzyczy placzea spac nie pojdzie!!!!
julkowa biedna Ty biedna wiem co to znaczy ale dacie rade!!!
jasmina a wczesniej bawic razem sie nie chcialy gratulujemy
aga a dajesz jej surowe warzywa np.marchewke tak do raczki??? moja lubi sobie pojesc ale przez zabki stracila apeyt a propo jedzenia dajecie swoim dzieciaczkom II danie???
z tych nudow dzisiaj wlaczylam sobie filmy po porodzie tak na wspominanie mnie wzielo:-) i mamy takie filmy zaraz po porodzie gdzie pilegniarki Jule mieza itd... no i moja corcia przyszla wdrapala sie na kolanka i ogladal ze mna nawet oczkiem nie mrugnela to bylo takie slodziutkieaz sie poplakalalam troszke;-)
Idę teraz sporządzić sobie jakąś kolacyjkę i zaglądne jeszcze chociaż poczytać.
Oj ciężko będzie wcześniej to kolacyjki robił mi mąż:-szok: