julkowa
Agentka 002 :-)
Ja tez juz powoli myślę o odstawianiu na razie udało sie ograniczyc i w ciągu dnia już nie cyca chyba że ma jakiś kapryśny dzień to sam się domaga ciągnąc za bluzkę albo gryząc po ramionachWitam wieczorowa pora
Myslalam ze bede miala duzo do czytania a tu o...zaskoczylyscie mnie taka cisza;-)
Jak Wam idzie odstawianie od piersi? Ja dzis chcialam przeprowadzic test i nie chcialam mu dac to jaka awantura i szarpanie za bluzke! nie wiem co to bedzie jak naprawdzie bedzie koniec, biedny synus:-(
W przyszly czwartek mam wizyte po tabletki wlasnie na odstawienie.
Mam pytanie, moze to tylko moj wymysl ale wydaje mi sie ze jedna piers mam teraz troszke wieksza, moj M mowi ze moze to byc od tego ze czesciej ja podaje, jak myslicie jak skoncze karmic to beda tej samej wielkosci? Jak to wyglada u Was?
Pozdrawiam
Co do kształtu to wydaja mi sie ze sa takie same ale tak jak piszę buziaczek jędrność juz nie taka sama.wogóle to wygladaja tragicznie bez biustonosza jak afrykańskie dziewcze
Mimo to nieżałuje że karmię piersią i brakować mi będzie tego naszego cycania.
buziaczku fajnie że udał wam sie wypoczynek
Nam udało sie choć na tydzień nad morze Było cudownie.a gdy pogoda nie dopisywał(większośc czasu)chlapaliśmy się aqa parku tam to juz w ogóle Julek miał raj nie ziemski woda cieplutka liczne inne wodne atrakcje.
Odnosnie mowy to nie masz sie czym martwić bo dzieci w tym wieku tak maja maja teraz duzo innych ciekawych zajęć.Julek też przestał gadać jedynie mamma ale to też w chwilach rozpaczy a tak na wszystkich woła eeeeeeeee
ankami to fajnie ze alergia nie daje sie tak w znaki i mozecie probowac czegos wiecej oby tak dalej .
Podziwiam mamy takich maluszków ze sobie tak swietnie radza.Ja tu sie codziennie glowie odnosnie posiłków i pomysłow na nie (pomimo iz Julek jada raczej wszystko chyba ze czegos nie lubi) a co dopiero taka dieta alergika.To dopiero wyzwanie.