reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam

Tyle czasu mnie nie było a teraz juz jestem i postaram sie zaglądac częściej.
Dziś znowu pożegnałam męża,tym razem na trzy m-c i jest gorzej niz za pierwszym rozstaniem.Jejku jak ja to zniose taki długi okres?!:-:)szok::baffled:
Ten miesiąc spędzony razem tak szybko zleciał i był cudowny pod każdym względem.Chociaz na tydzień udało nam się wyskoczyć nad morze i mimo braku pogody było super.
Już sama nie wiem o czym pisać -musze poczytać o czym teraz dyskutujecie :-D
Co do wrzasków to Julkowi to świetnie wychodzi aż bałam sie jechać na wczasy czy oby nas nie wyrzuca za zakłócanie spokoju.Az czasami to mam dosyć.A rozrabiak to z niego niesamowity.Ze juz teraz boję się czy dam sobie sama radę nad nim zapanować:confused:
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki
Dołaczamy sie do wszystkich najszczerszych urodzinowych życzeń
Julkowa-znowu rozłąka?Współczuję Ci z całego serducha.Mój M teraz już nie był 2tygdzień w domu i nie przyjedzie przez następne dwa...Ale lipa...
Julkowa - oj bidulko wiem co przezywasz. Przerabialam rozlake i to owiele dluzsza. A teraz to czasami zastanawiam sie jak ja wytrzymalam, nie powiem sa i takie dni ze chowam sie po katach i nie chce mi sie z Tomkiem rozmawiac i chce byc sama. Po takim dlugim czasie zycia osobno kazdy ma swoje nawyki.
Asiulinko - Dziekuje za info w sprawie pisowni chaotyczny, powiem szczeze ze naprawde nie wiedzialam jak sie pisze.

O matko moje dzieci wspolnie sie bawia!!!!:-):-):-)
Ale dzisiaj u mnie piekna pogoda uuuuu, sloneczko ze az wytrzymac nie mozna po tej porze deszczy jaka ostatnio byla.
Jasmina zgadzam sie z Tobą jeśli chodzi o te przyzwyczajenia.Też tak mam,ale mam wyrzuty sumienia że coś jest nie tak...

Jestem w 100% za wątkiem zamkniętym!:tak::tak:

reklama
Pamiętacie nas jeszcze;-)?
Brak netu jest nieznośny:angry: ale może od września coś się zmieni.
Julek ślicznie chodzi i gada jak najęty,jutro idziemy na kontrolną morfologię w związku z anemią.
Na długi weekend jedziemy do Gdańska pobyczyć się na plaży.Pozdrawiam gorąco.

oj laseczki ale upał dzisiaj:no: nie do wytrzymania Julka marudna jak nigdy:wściekła/y:
iiwka jednak mialas racje z tym zamknietym watkiem!!!! tylko czy da sie cos zrobic?:confused:
marta witamy i pisz jak najszesciej;-)
marysimamo pociesze cie nie jestes z tym problemem sama:tak:;-)
ide skorzystac jeszcze troszke z e sloneczka poki Jula spi do wieczorka

Cześć.:-)
Dziś wyciągnęłam mojego m nad wodę.:-) Było super.:tak: Chłopaczki się popluskali, pobawili w piasku i ogromnie zadowoleni byli.:tak::-D

Iiwka jakiś czas nie zaglądałaś na BB. Smutno tu było bez Ciebie.:-:)tak:Szkoda, że m tak długo nie ma przepustki. Ale za to będzie sie pewnie działo jak się w końcu zobaczycie...;-):-p:-D:-D:-D
Co ostatnio ciekawego wymyślił Kacperek?:blink:

Marta witaj.:-) Życzę powodzenia na badaniach -niech w końcu wyjdą poprawne, żebyście mogli odstawić zestaw małego anemika.;-):tak: No i udanego weekendu.:-)

Marysinamama nie jesteś sama z tym problemem.:tak: Wiele osób ma problemy z teściami. Ja na szczęście nie mogę się pod tym podpisać, bo w zasadzie teściową mam fajną, choc oczywiście na dłuższą metę działa mi na nerwy.;-):sorry2:

Buziaczku miałaś coś napisać... i co?:confused::sorry2:

A ja mogę się nie pojawiać przez pare dni, bo jedziemy do teściów, a tam brak dostępu do komutera (bo mój m. jeszcze im nie naprawił:sorry2:). Trzymajcie chłodno podczas tych upałów.;-) I do przeczytania.:-D

reklama
Hej hej... Postanowiłam ze w niedziele ja pojadę do męża bo inaczej dopiero 15 będziemy się widzieć...
Kacper dzisiaj miał mały wypadek i zdarł dobie troszkę skórki na nadgarstku.:-:)-:)-(

Do góry