reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam nową mamusię -Martynę:-) Co do picia soczków i butelki, to znam to dobrze:tak: Ja też karmię piersią i Grześ długo nie chciał pić nic innego jak tylko moje mleczko. Ale próbowałam i nie poddawałam się. Teraz nauczył się pić herbatki i soczki klarowne, ale soczków przecierowych nie lubi. Próbowałam, nie chciał, więc na jakis czas dałam mu spokój a za niedługo znów spróbuję mu dać soczek.:-) W koncu zatrybi.;-)

Zeneta - szczepiłam go przeciw bakterii PNEMOCCAL wywołuje zapalenie płuc.
Ucieszyłam się że dostanie tę szczepionkę bo on często choruje właśnie na płucka. Ale teraz to tak mi go żal...:-(, mam nadzieję że jutro będzie lepiej

Witamy mamusie widze ze cos sie ruszyloi a gdzie reszta Mamusiek ?? Iwka , Julkowa gdzie sie chowacie ???:-p

My dzis bylysmy na spacerku jakas godzinke :tak: Bo Blania czuje sie juz bardzo dobrze , tak jak przed ta infekcja..;-)i byla ladna pogoda mimo to ubralam ja bardzo cieplo w czapcie i kurtalke :-)okrylam kocykiem dodatkowo.
Mala juz nie ma temperatur. Zjadla dzis landie rosloek z makaronikiem i troszke sosiku z kartofelkiem :-) bardzo jej smakowalo :tak:a teraz buszuje z mokrymi chusteczkami :-D

Oby Dawidek nie zlapal nic w przychodni ....zadnej infekcji ktora panuje tu w Anglii.
Pozdrawiamy !

Witam
Buziaczku u nas wszystko ok po za tym że Julek coś dzis marudny wstał o 5 i do 8 wiercił się u nas w łóżku.Później zasnął an pół godzinki i dalej marudził.Na spacerku tez nie chciał spać,w końcu zasnął o 16do 17 i znowu marudzi.Z tatą nie chce siedzieć tylko mama i mama a co go wezmę na ręce to tylko siedział by przy cycku ufff czasami to nawet żałuję że karmię piersią no i te nocne pobudki co 2 godz,jestem wykończona.

Fajnie że Blaneczka juz zdrowieje i wraca jej apetytek i humorek
Mam nadzieję ze już nie bedziemy pisać o tych wstrętnych chorubskach i będą nasze dzieciaczki omijać.

Dziewczyny mam do was prosbe powiedzcie Mi ;

Czy zakladacie maluchom Buciki jak chodza po domu?
Moja mala juz doskonale stoi i zaczyna dawac kroczki puszcza sie i stoi i powoli przechodzi na krociutkich odcinkach. I zauwazylam ze jak jest na golych nozkach to ciezko jej zlapac przyczepnosc z podloga a jak ma buciki to jakos chyba pewniej sie czuje i lepiej sie trzyma stopka jak myslicie ? Mam jej kupic ciapciochy po domu ? z twrda podeszwa?? czy jaka?? jak wy robicie ??

a Nastepne pytanie to ;

Chcialabym przekluc niedlugo Blance uszka, chce zeby miala kolczyki. U mnie w rodzinie sie od malenkiego dziewczynkom przekluwa jak myslicie czy moge juz czy poczekac do lipca i zrobic jej jak bedzie miala roczek ???

Czekam na odpowiedzi !!

reklama
Dziękuje za wszelkie wskazówki i mądre rady,coś o sobie?Mam 26lat,mieszkam w Poznaniu,obecnie jestem na urlopie wychowawczym i jestem najszczęśliwszą Mamą na świecie,kocham Moją Kruszynkę tak jak Wy Kochane Mamusie!!!pozdrawiam was serdecznie
Jeśli macie jakieś pytanie piszcie,chętnie odpowiem:-)

Do góry