reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

tez myślałam o innej anty.niż prezerwatywy bo z kolejną dzidzia nie dała bym rady.Ale narazie na myśleniu się skończyło nawet człowiek nie ma jak do gin sie wybrać bo jest dziecko a ja niestety nie mam go na miejscu i tak odwlekam no i to zawsze szkoda mi pieniedzy na wizyte po to żeby tylko dostać receptę.Oj jakoś to trzeba będzie zorganizować i sie zmobilizować.Z drugiej strony z mc mąż wyjeżdża na 5mc więc to będzie najlepsza antykoncepcja:-D

reklama
Ja jetem po zastrzyku. Bałam się go wziąć bo czytałam tyle negatywnych opinii na jego temat ale jakoś się przełamałam bo przecież każdy inaczej reaguje. Mi tabletki nie służyły-prezerwatywy wogóle odpadają. Wiec jestem już miesiąc po zastrzyku i jest super. robi się go co trzy miesiące i kosztuje (przynajmniej u mnie) 42,60.:tak:

Witajcie Lipcóweczki.:-)
Ja ostatnio mam dosyć. Grzesiek jest strasznie marudny -chwilkę się zajmie, pobawi się, ale jak tylko mnie zobaczy, lub usłyszy od razu wszystko rzuca i idzie do mnie marudząc, żebym go wzięła na ręce. Nic nie mogę zrobić. Jeszcze do tego teraz Maciuś jest przeziębiony i marudny. Także lepiej do mnie nie podchodzić, bo gryzę.:wściekła/y:;-)
Dobra, wyżaliłam się, to teraz troszkę mi lepiej.:tak:

Grzesio już całkiem dobrze radzi sobie z raczkowaniem i do czego nie podejdzie od razu wstaje.

Co do anty, to my też tylko gumki. Mam nadzieję, że nie zawiodą, bo z trzema dzieciaczkami nie dam rady!:no: A co do innych metod to jakoś głowy nie mam do tego, zresztą karmiąc piersią za dużego wyboru nie mam.

:tak::tak:Witam Moje Kochane Kolezaneczki Forumowe , pewnie nas juz nie pamietacie ??:laugh2:
Co tam u was??
Tesknilyscie troszke za Nami czy niee?? :laugh2:
Ja wpadam na chwile sie przywitac i powiedziec wam ze w Piatek juz wieczorkiem bede miala internet nareszcie :wściekła/y:tyle czekania, ahhh bo juz sytrasznie za wami tesknilam :-(.....

Mieszkamy na nowym domciu jest wspaniale , Blaneczka nam o wiele lepiej sypia , nie protestuje od poczatku spi bardzo ladnie , wstaje do niej raz w nocy a czasem nawet wogule , chyba ze zje cos slonego czy jest suche powietrze to dwa razy , a noi burz sie boi wtedy potrafi sie budzc czesciej , :tak:
Ogolnie jest bardzo pozytywnie , powiuem tylko tyle nie ma jak swoje ...:tak::tak: wiecej napisze innym razem jak znajde wiecej czasu . Blania zdrowa dwa zabki , i zaczyna stac sama bez trzymania , chodzi tylko wokolo mebli :tak:rozumie co to znaczy nie wolno :-D:-DPozdrawiam i do uslysznie a w pitaek Buziaczki dla was Kochane i dla Maluszkow :-):-):-) Papapapapapapapa:blink::blink::blink:

Buziaczku-wkońcu się odezwałaś! Widzisz jakoś tu cicho na naszym forum. Super że Ci się wszystko ułożyło!tylko pozazdrościć!

Dzisiaj Kacper stał sam przez jakieś 10s!!!:szok::szok::tak:
Super!

Buziaczku oczywiście, że się stęskniłyśmy za Wami.:tak::-D Fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was w porządku.:-) Do piątku.

Iiwka gratulacje dla Kacperka.:-)

A Grześ przeziąbiony.:-(od wczoraj brzydko kaszle.

Hej

Asiulinka współczuje takie dni są ciężkie, A Ty masz jeszcze dwoje dzieciaczków. Ja też mam ostatnio takie dni od lanego poniedziałku, przez ząbki, Milenka marudna, nadodatek od 6 dni nie je nic z butelki nawet jej nie tyka i karmie ją łyżeczką, co nie jest zbyt fajne przy takim niejadku co wypluwa jedzonko, albo wogóle nie połyka i jak się nazbiera to wydmu****e. Piciu też nie pije daje łyżeczką buteki gryzą. W nocy jakieś gorączki ciągle się przyplątują, marudzenie i noszenie na rękach oczywiście moich. Asiulinka dajesz Grzesiowi coś na kaszelek bo moja Milenka wczoraj coś pokasływała malutko coprawda, dzisiaj nie słyszałam, ale wole wiedzieć i w coś się zaopatrzyć.

iiwka gratulacje dla Kacperka (jak by mi się synuś urodził to miał zostać tak nazwany) mojej jaszcze daleko do tego.

Buziaczek witaj, dobrze że taka zadowolona jesteś z nowego domku, a Blaneczka czuje Twoje zadowolenie.

reklama
Buziaczku oczywiście, że się stęskniłyśmy za Wami.:tak::-D Fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was w porządku.:-) Do piątku.

Iiwka gratulacje dla Kacperka.:-)

A Grześ przeziąbiony.:-(od wczoraj brzydko kaszle.
Oj współczuję nie ma nic gorszego od chorego bąbelka,żeby tylko to nic powaznego nie było.U nas okropny katarek juz od tygodnia i nic nie pomaga.Już nawet nie podaję mu już zadnych specyfików nie będę go truć.Tylko woda morska i frida.
Zyczymy zatem dużo zdrówka.

Buziaczku czekamy zatem na piątkowe relacje.Zasypiesz nas pewnie nowinkami i fotkami (tyle czasu nie wiem jak ty to kochana zrobisz):-D

Do góry