reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Iiwka co do fotelika, to jak Grzesiowi zacznie wystawać główka poza fotelik (a już niewiele brakuje), to Grześ przesiądzie się do fotelika Maciusia (mamy fotelik Concord trimax), a Maciusiowi chcemy kupić nowy. Tylko tu pojawia się problem.;-) Myślałam, że kupimy kolejny fotelik (od 15 kg), ale Macio jeszcze nie osiągnął takiej wagi.:zawstydzona/y:No i zastanawiam się, czy kupić inny od 9 kg (9-36 kg), czy też lepszy (z lepszą ocena w crash-testach) od 15 kg.:confused: A zasoby finansowe ograniczone, bo chcemy kupić też Grzesiowi spacerówkę.

reklama
Rita-ojejjjj biedactwa....duzo zdrówka dla Dzieciaczków życze..Amelka jeszcze nie chorowała od urodzenia,aż strach pomyślec....jeszcze wszystko przede mną:hmm: Brawa dla Julci za raczkowanie:tak:

A z tym fotelikiem to ja juz mam mętlik w głowie...tez przymiezamy się do zakupu od dłuzszego czasu ale nie moge sie zdecydować...a do tego te ceny:dry:
pozdrawiamy

A z tym fotelikiem to ja juz mam mętlik w głowie...tez przymiezamy się do zakupu od dłuzszego czasu ale nie moge sie zdecydować...a do tego te ceny:dry:
pozdrawiamy

Male sprostowanie....zeby nikt nie pomyslal ze my bez fotelka tyle czasu;-) Teraz mamay Mamas and Papas do 13 kg ale widac ze za chwile bedzie za maly...

Julka dziś znowu zwymiotowała:-(. Już rece opadają.

A co do fotelika, to Julka odziedziczy po Wojtku (Maxi-Cosi Rodi). Wojtek juz po mału z niego wyrasta. Jestem z tego fotelika zadowolona choć minusem jest
trudno zdjejmowalna tapicerka do prania.

My juz od 2 mc jezdzimy w większym (odziedziczonym po kuzynce)i jestem z niego zadowolona bo ma do regulacji kąt pochylenia siedziska.Dla większych i mniejszych dzieci jest chyba od15 do36kg W tzw.kołysce Julek mieścił sie z ledwością zwłaszcza w kombinezonie.
Julci i jej braciszkowi życzymy dużo zdrówka i to jak najszybciej.Przesyłamy buziaki.

Julkowa, Marta, Klad
Wszystkiego najlepszego dla Julków i Huberta z okazji skończenia 8 miesięcy:-);-):tak::-D
Rita szybkiego powrotu do zdrowia dla Julki i jej braciszka
Co do fotelika to my jeszcze jeżdzimy w tym do 13 kg,ale mamy już kupiony nowy taki 9-36 kg firmy ROAN. Daliśmy za niego 400 zł. Kupiliśmy go dlatego, że jako jeden z nielicznych ma usztywnianą tą wkładkę na główkę przez co głowa ma stabilne oparcie.

Julka dziś znowu zwymiotowała:-(. Już rece opadają.

A co do fotelika, to Julka odziedziczy po Wojtku (Maxi-Cosi Rodi). Wojtek juz po mału z niego wyrasta. Jestem z tego fotelika zadowolona choć minusem jest
trudno zdjejmowalna tapicerka do prania.

Rita zdrówka dla dzieciaków zyczymy a Tobie dużo siły.

My fotelik musimy kupic, mamy taki pozyczony firmy Romer do 9kg. Moze polecice nam dobry i niedrogi?

Całuski dla Wszystkich 8-miesięczniaków. Igorek juz wycałowany.

reklama
Do góry