https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2007-f127/spacerki-15390/
Zapraszam na nowy watek ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musze byc dzielna.Nie mam innego wyjścia.Najgorsze jest to że w maju mąż wyjeżdża na 5mc i chyba się pozabijamy.Brrr aż nie chcę o tym myśleć,bo tak to zawsze wiedziałam że jest po mojej stronie i mnie wspiera.Julkowa- moim zdaniem i tak jestes dzielna ja bym nie wytrzymała z moją teściowąNiestety na nas tez przyjdzie kolej....chce przyleciec i odwiedzic nas...juz sie boje:-(
Nic takiego nie zauważyłam,może dlatego że rosną:-)Dziewczyny, mam pytanko czy slyszycie u swoich pociech jak pstrykaja im kosci? Bo ja u swojego slysze, czasami to normalnie jak u dziadka, niewiem czy to normalne.
Na szczęście nie wstydzę sie swojego wieku,jeszcze mam28latJulkowa - Ty bardzo mlodo wygladasz (nie obrazajac nikogo i nic nie sugerujac pieknosci), jesli moge spytac ile masz lat ?;-) a z Tesciowa to ja mam rowno wiec nie bede zaczynac tego tematu bo u mnie to rzeka a co mialas na mysli piszac ze nie wszystkie mialy tyle szczescia co my ???zaczailam sorry