reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Weszłam na chwilkę tylko i widzę że jakiś zastój jest;-). Dzieciaczki nie pozwalają na relaks przy kompie???:-D:-D:-D:-D Bo u mnie tak jest. Kacper prawie nieśpi w dzień a jak uśnie to na 20 min. A w tym czasie chcę coś zrobić no i zaniedbałam troszkę BB.:-(

reklama
Karolinka też coś nie chce spać:no:teraz akurat udało mi się ją uśpić to mogłam coś zjeść. Bo jak nie śpi to nawet na to mi nie pozwala:no: Cokolwiek w domu mogę zrobić dopiero jak przychodzi mąż z pracy. Mam nadzieję że to jakiś skok rozwojowy czy coś takiego, bo od tego noszenia kręgosłup mi pęka.Nawet jak się kąpię to mała musi iść ze mną żeby mnie cały czas widzieć:szok: Jak nie to jest wrzask. Też tak macie?

Witam
Nam wczoraj komputer nawalił i nawet niw miałam jak zaglądnąć.Dziękujemy wszystkim za życzenia.
Dzisiaj my składamy życzenia kolejnym 8 miesięcznym dzieciaczkom.
Wszystkiego naj naj naj.
Marta a jak to się stało że twój Julek zrobił się starszy od mojego?(aczkolwiek wcale mi to nie przeszkadza tylko zastanawiam sie czy ten mój suwaczek nie zwariował przez ten dodatkowy dzień w lutym)
Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczki;-)

Witam
Nam wczoraj komputer nawalił i nawet niw miałam jak zaglądnąć.Dziękujemy wszystkim za życzenia.
Dzisiaj my składamy życzenia kolejnym 8 miesięcznym dzieciaczkom.
Wszystkiego naj naj naj.
Marta a jak to się stało że twój Julek zrobił się starszy od mojego?(aczkolwiek wcale mi to nie przeszkadza tylko zastanawiam sie czy ten mój suwaczek nie zwariował przez ten dodatkowy dzień w lutym)
Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczki;-)
Te suwaczki to różnie licza a powinny od dnia narodzenia i mój w dniach ma więcej niż w miesiącach.

Witam,

nono, nie bylo mnie weekend a tu tyle naskrobane:-D byli u nas znajomi dlatego sie nie odzywalam, glupio byloby siedziec przy kompie;-)

Oczywiscie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO DLA OSMIOMIESIECZNIAKOW!
Jak ten czas leci, dopiero urodzilysmy a juz 8miesiecy za nimi.

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia chorowitka.

Odnosnie fotelika to my mamy caly czas ten sam tzn.do 13kg. tez myslelismy zeby zmienic na wiekszy, bo w kurtce troche jest Victorowi juz ciasno, ale bez jest dobrze, wiec narazie zostaje ten, nozki juz mu wystaja ale glowka nie, a w sklepie Pan ktory naprawde sie na tym zna, powiedzial ze dopoki dziecku nie wystaje glowka to powinno jezdzic w tym 0-13 bo ten nastepny jest jeszcze nie odpowiedni, niebezpieczny ze wzgledu na kark.

Pozdrawiamy dzieciaczki i mamusie.

Milego wieczorku.

reklama
mam 25 lat i robię doktorat z moąliwości mojego smyka i z wychowywnia M. w tym drugim klęska a mały jest wesołym dzieckiem bardzo absorbującym i ostatnio upodobał sobie próby chodzenia i stani mimo że siedzieć jeszcze nie umie.daje cudowne obślinione buziaki przy okazji których cieniuje mi włosy ponocach oczywiście wywija i płacze myślałam że to zęby i wydawało mi się że jednego widzę ale tylko ja więc nie wiem na pewno to teraz złapał wirusa który go męczy a tak wygląda

Do góry