Marta, Niusia ja cały czas tylko wieczorem i trochę w nocy daję cyca no czasami w dzien przed zasnięciem ale tak zeby kilka dni przerwy było to jeszcze się nie zdarzyło. Ja sama nic nie sciągam bo uwazam ze to chyba nie jest konieczne jak Igorek sam zrezygnuje tzn ze cos mu w tym mleku nie odpowiada. Ile się da bedziemy próbowac.
Buziaczku z tym trzęsienem to. Chyba bym umarła ze strachu, takie rzeczy to tylko na filmach i w wiadomosciach widzialam.
Gratuluje mieszkanka, urządzajcie się prędko.
Jasmina odnosnie czasu to tez odczuwam jego brak. Mało co mogę w dzin jak jestem sama z Igorkiem zrobic.Muszę praktycznie caly czas przy nim byc a jak się zabawi na podłodze bo tylko tam jest bezpieczny to potrwa to góra 30 minut i trzeba cos nowego wymyslac. Spi moze w sumie 1,5 godziny i jak tu ,miec chwilkę dla siebie?
pozdrawiam zapracowane mamuski
Buziaczku z tym trzęsienem to. Chyba bym umarła ze strachu, takie rzeczy to tylko na filmach i w wiadomosciach widzialam.
Gratuluje mieszkanka, urządzajcie się prędko.
Jasmina odnosnie czasu to tez odczuwam jego brak. Mało co mogę w dzin jak jestem sama z Igorkiem zrobic.Muszę praktycznie caly czas przy nim byc a jak się zabawi na podłodze bo tylko tam jest bezpieczny to potrwa to góra 30 minut i trzeba cos nowego wymyslac. Spi moze w sumie 1,5 godziny i jak tu ,miec chwilkę dla siebie?
pozdrawiam zapracowane mamuski