reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marta, Niusia ja cały czas tylko wieczorem i trochę w nocy daję cyca no czasami w dzien przed zasnięciem ale tak zeby kilka dni przerwy było to jeszcze się nie zdarzyło. Ja sama nic nie sciągam bo uwazam ze to chyba nie jest konieczne jak Igorek sam zrezygnuje tzn ze cos mu w tym mleku nie odpowiada. Ile się da bedziemy próbowac.

Buziaczku z tym trzęsienem to:szok::szok::szok::szok:. Chyba bym umarła ze strachu, takie rzeczy to tylko na filmach i w wiadomosciach widzialam.
Gratuluje mieszkanka, urządzajcie się prędko.

Jasmina odnosnie czasu to tez odczuwam jego brak. Mało co mogę w dzin jak jestem sama z Igorkiem zrobic.Muszę praktycznie caly czas przy nim byc a jak się zabawi na podłodze bo tylko tam jest bezpieczny to potrwa to góra 30 minut i trzeba cos nowego wymyslac. Spi moze w sumie 1,5 godziny i jak tu ,miec chwilkę dla siebie?

pozdrawiam zapracowane mamuski

reklama

Dziewczyny czy Wy też dostrzegacie że coraz częściej sił Wam brakuje? Ja tak właśnie od jakiegoś tygodnia czuję. Jestem zmęczona, naprawdę. A te bopudki nocne mnie już męczą. Jeszcze żeby rano chociaż do godz. 8.00 sobie poleżeć ja nie mówię że chcę spać. Ja chcę tylko poleżeć,
Mnie ostatnim razem też dopada tego typu chandra i wszystko mnie wkurza.Myślę że winą za to wszystko jest tak jak u ciebie brak snu.Najgorsze jest to że mój mąż twierdzi że ja to się wysypiam bo śpię do 8.A on 5 wstaje do pracy.Szlak mnie trafia wtedy bo wolała bym beż przerwy spac nawet do4 niz wstawac co dwie godziny.Mam nadzieje że wraz z wiosna moje energia powróci.

Czytałam ostatnio ten wątek od początku i z przykrościom stwierdzam że nie wszystkie mamy miały tyle szczęście co my:-(
Kasiulec cos sie nie odzywa mam nadzieję że u niej wszystko ok i nie długo do nas zaglądną razem z Krzysiem.

[Marta1981, rzeczywiscie ciekawie wygladaja te latki w pokoju Twoich dzieciaczkow.

Julkowa, zycze szybko wlasnego mieszkanka, nie zaciekawie mieszkac z osobami trzecimi.

Marta dzieki za komentarz

Iiwka smialo mi nie przeszkadza wszystko jest dla ludzi:-)

Aga fajnie bedziesz dluzej w domku ze swoim skarbkiem

Jasmina co do zmeczenia to wspolczuje bo ja nie wiem jak to jest Moja corka jest bardzo wyrozumiala.Kazdy mi mowi ze ja to mam dziecko Aniolka: nie placze, sama sie bawi, sama zasypia, w nocy spi

Julkowa
zycze szybkiego wlasnego M, zycie z tesciami moze byc bardzo uciazliwe:baffled:

agaa,może szef doliczył Ci urlop wypoczynkowy i dlatego tak:confused:?Ale super,że będziesz z małą dłużej:tak::-)

No własnie tez tak myślałam,ale dowiadywałam się i nie przysługuje tutaj po macierzynskim urlop wypoczynkowy.A zreszta kogo to obchodzi najwazniejsze ze mamy jescze miesiąc:-):-):-) i to płatny hehehee.

Anka -to ty masz rzeczywiscie Aniłoczka.....ach....jak ja bym chciała zeby moja tak sama zasypiała...najbardziej wkurza mnie to ze znowu budzi sie po 3 razy w nocy...a tak sie cieszyłam ze ładnie spi....moze to przez te ząbeczki

Julkowa- moim zdaniem i tak jestes dzielna:tak: ja bym nie wytrzymała z moją teściową:wściekła/y:Niestety na nas tez przyjdzie kolej....chce przyleciec i odwiedzic nas...juz sie boje:-(

Jasmina, ja tez czuje sie przemeczona i do tego widac bo mam sine oczy juz od 7miesiecy, nawet korektor nie pomaga;( szczerze to juz do tego przywyklam. Ale nie ukrywam ze przydalaby sie wolna chwila dla samej siebie no i przespana noc.

Anka, fakt anioleczek z Laury. Moj Victor nie zasypia sam, ale generalnie niemoge na niego narzekac.

Aga, wspolczuje Ci-naprawde. Ja do swojej tesciowej nigdy nic nie mialam spoko babeczka, ale gdy urodzil sie Victor i tez przyjechala do nas na dwa tyg. to byla porazka od tamtej pory juz za nia nie przepadam.

Dziewczyny, mam pytanko czy slyszycie u swoich pociech jak pstrykaja im kosci? Bo ja u swojego slysze, czasami to normalnie jak u dziadka, niewiem czy to normalne:confused:

Maly jeszcze nie spi, pomaga mi pisac posta:-D

P.S Nawiazujac do dzisiejszego posta ktorejs z Was odnosnie polskich znakow, to przepraszam i ja ze nie pisze z polskimi znakami i musicie sie domyslac czasami slowek, ale mam angielska wersje windowsa.

reklama
:happy2:Witam wieczorkiem ,
Ja tez nie pisze po polsku bo mam angielskiego windowsa i nie ma tu z z kropka itp.:no:
Mala juz spi ladnie , dostala paracetmolek na noc bo zabek ja pewnie cmi i sie budzi.:-(biedactwo moje...wiecie ze jak spi juz kilka godzin tak od 20 to teraz juz za nia tesknie hehe zagladam do lozeczka i caluje :-p :-D a tak narzekam ze nie spi :zawstydzona/y::-p
Marta - Powiem Ci ze Twoi Synowie sa takiej milutkiej urody takiej delikatnej:tak:
Nusia - Pokaz nam zdjecie Syncia ;-)
Anka - Oby Laura sie nie zmienila - gdy zacznie zabkowac zycze Ci tego chociarz Ty jedna za nas wszystkie sie wysypiasz :cool2:sliczny masz kolorek wloskow mmm podobaja mi sie blond ale siebie w nim nie widze:-p:no:
Aga321- Twoja Mala to cala Ty jak patrze na avatarek :tak:Super ze masz jeszcze wolne bedziesz z nami przynajmniej :-Dnoi z Niunia:-)
Julkowa - Ty bardzo mlodo wygladasz (nie obrazajac nikogo i nic nie sugerujac pieknosci), jesli moge spytac ile masz lat ?;-) a z Tesciowa to ja mam rowno wiec nie bede zaczynac tego tematu bo u mnie to rzeka :angry::sorry2:a co mialas na mysli piszac ze nie wszystkie mialy tyle szczescia co my ???:no:zaczailam sorry:sorry2:
Iiwka - Gdzie jestes Kobieto ??
Marika Zeberrka Ewcia wpadnijcie do Nas, pokazcie sie a nie tylko na zamknietym buszujecie ;-)
Jasmina - Ja mam to samo i brak humoru , ze wszystkimi mam spiecia , iiii nie jest ciekawie :wściekła/y:bierz wiaminki i wiecej spacerkow ;-)wracaj do formy
Kasiulec pewnie z Krzysiem wykorzystuje kazda chwilke bo chyba wrocila do pracy?
No to spadam spac bo jutro colleg:happy2:

Do góry