reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mam nadzieje ze katarki szybka mina i nie beda meczyly Waszych pociech.

Karmicie jeszcze piersia? Jesli tak, to jak dlugo chcecie kontynuowac?
Mój juz 5 dzień bez cyca,mleczka coś tam wycisnę ale strumieniami nie leci:-D

Moj Victor tez ma swoj pokoik, ostatnio myslalam na jakie kolory by mu przemalowac, teraz ma kremowe. Kupilam mu firanki z Kubusiem Puchatkiem i miarke do mierzenia wzrostu tez z "Kubusiem" juz troche ciekawiej wyglada.
Pokój Olka jest 7-kolorowy,w łaty robione zwykłą gabką do naczyń.Jak chcesz to wkleję fotki.Bardzo działa to na wyobraźnię,z plam wyszedł nam na jednej ścianie dinozaur znoszący jajko:tak::-D

reklama
Hej ,
nie bylo nas kilka dni,wybaczcie ale nie jestem w stanie teraz poczytac co u Was:-( , bo zyjemy w pospiechu lekkim:sorry2:, mezulcio mial od piatku wolne wiec ja razem z nim wszedzie i zlatwianie spraw na okraglo :tak:
Znalezlismy superowe mieszkanko brand new, za 16 dni mamy dostac klucze i sie wporwadzic :tak:od 15 chce juz tam spac:tak: wiec za kilka dni beda nam przenosic internet, i nie bede miala juz dostepu do bb :-:)-( ale postaram sie jak najszybciej odezwac i pokazac wam nasze nowe mieszkanko :tak::tak: ktorym sie niesamowicie ciesze, a najbardziej nie moge sie doczekac jak zaczne Blani urzadzac pokoiczek :-D:-) marzenie sie moje spelni ;-)
Blania zdrowa mala szarzowniczka , charakterek nam pokazuje ale zarazem jest niesamowicie sloodziasna, minki jakie robi i usmiech powala nas na nogi.

juz dzis za czasu skladam 8 MIESIECZNIAKOM WSZYSTKIM NAJ NAJ !! wrazie gdyby mnie nie bylo :happy2:

pozdrawiam i zycze mnostwo zdrowka ,

a dziewczyny z anglii jak sie macie ? czulyscie w nocy trzesienie ziemi ??? niezle telepalo u nas szafkami , obraz nawet spadl jeden:szok:niesamowicie sie wystraszylam myslalam ze to koniec swiata , ze snu mnie wyrwalo uhhh ...wszystko OK u Was ???

buziaczki
Gratuluję mieszkania (i po cichutku zazdroszczę)Pozdrowienia dla Blaneczki

Wszystkim katarkowym noskom życzymy zdrówka.

Karmicie jeszcze piersia? Jesli tak, to jak dlugo chcecie kontynuowac?
Ja sama nie wiem ile -chciałabym tak do roku, a ile wyjdzie (czyt. wytrzymam), to się zobaczy. Na razie to jestem szczęśliwa, że tak długo karmię (z Maciusiem nie udało się tak długo).:-)

Buziaczku współczuje nocych przeżyć.:-( Jasmina (na Mamach siedzących w domu) pisała, że to trzęsienie też ją obudziło w nocy. Życzę Wam, aby te trzęsienia jak najrzadziej się pojawiały.:tak:
Ach, no i wielkie gratki nowego domku.:-) Musisz szybciutko załatwić sobie net, żeby nie narobić sobie zalełości.;-):-p

Buziaczku współczuje nocych przeżyć.:-( Jasmina (na Mamach siedzących w domu) pisała, że to trzęsienie też ją obudziło w nocy. Życzę Wam, aby te trzęsienia jak najrzadziej się pojawiały.:tak:
Ach, no i wielkie gratki nowego domku.:-) Musisz szybciutko załatwić sobie net, żeby nie narobić sobie zalełości.;-):-p

Gratuluję mieszkania (i po cichutku zazdroszczę)Pozdrowienia dla Blaneczki
Dziekujemy za pozdrowienia ;-)Julkowa zycze i Tobie mieszkanka ,a Wy mieszkacie z Tesciami ??
Czy sami ??
Asiulinnka troszeczke sie wystraszylam naprawde, podono maja byc jeszcze w tym roku 3 ale nie wiem czy to prawda :no::shocked2:w tym 2 slabe i jedno naprawde silne , :szok: jestem strasnzie ciekawa ile bedziemy czekac na przeniesienie internetu:-pbo ja nie moge zyc bez bb:-D
ps. moze troszke za nami zatesknicie :-D:-D:-D:-D:cool2::-p

zmykam robic obiadek dzis udka z kurczaka w miodzie i czosnku mniam mniam :-D

Niusia-ja zamerzam karmic Amelke do roku....oczywiscie jak mi sie uda...bede robic wszystko:tak: A jak narazie codziennie wyciskam mleczko na zapas i mrozimy na potem.Wczoraj udało mi się sciągnąc 130ml:-) jednego Amela ciagła a drugiego sciagałam...rzeczywiscie super metoda...leci strumieniami tylko ze Mała była strasznie zaciekawiona co ja robie z drugim cycem:confused: i na poczatku mielismy problemy bo mi wyrywała,kopała laktator....

A wczoraj byłam na rozmowie z moim szefem...bo w marcu konczy mi sie urlop macierzyski i bylam pewna ze juz na poczatku wracam do roboty:-( a tu niespodzianka....mam wrócić 4 kwietnia!!!Jestem w szoku chyba cos zle obliczył bo powinnam miec 9 m-cy a on mi wyliczył na 10 hehehehe.Ale cicho siedzie bo mam wszystko płatne...no i najwazniejsze,ze jeszcze z Amelką miesiąc posiedze w domciu-tak sie ciesze:-D

Duzioooooooooooooooo Zdrówka dla zasmarkanych Mluszków

W Londynie bylo to bardzo odczuwalne przewaznie wieksza okolica Yorkshire , na bbc mozna zobaczyc , u meza mojego w pracy anglicy mowia z e jeszcze dzis mzoe sie powtorzyc i tak bywa co 10-20 lat :tak::szok:

Masz racje buziaczku, moj M w tym czasie byl w Londynie i tez czul, ja nic nie czulam moze bylam taka zmeczona i tak mocno spalam ze nie czulam.

Marta1981, jesli bys mogla to wklej bardzo jestem ciekawa jak to wyglada, musi byc bardzo kolorowo. Ja myslalam o dwoch kolorach zielony i zolty.
Kiedys czytalam artykul ze trzeba uwazac na kolory ze podobno maja wplyw na dzieciaczki( ale czy to prawda:tak::confused:).

Widze ze tak jaka ja chcecie kontynuowac do roku, ale czy sie da to tak jak piszecie; czas pokaze.

Marta1981, moze maluch juz wszystko z Ciebie wyssal:-D

Aga, to super mozesz sie jeszcze o miesiac dluzej cieszyc swoja corcia 24/h

Buziaczku, Niusia - odnośnie tego trzęsienia to ja się obudziłam, to już moje drugie trzęsienie ziemi:tak:. Naprawdę nic przyjemnego.

Dziewczyny czy Wy też dostrzegacie że coraz częściej sił Wam brakuje? Ja tak właśnie od jakiegoś tygodnia czuję. Jestem zmęczona, naprawdę. A te bopudki nocne mnie już męczą. Jeszcze żeby rano chociaż do godz. 8.00 sobie poleżeć ja nie mówię że chcę spać. Ja chcę tylko poleżeć, ale niestety moja starsza córcia wstaje razem z tatą o 6.30.:-:)-:)-(.
Teraz moja skarby śpią a ja posprzątałam i teraz troszkę pouczę się angielskiego.
pozdrawiam, miłego dnia

reklama
Do góry