reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
:tak:tak tak piękna pogoda...my tez bylismy....za to wczoraj cały dzien padało i wiałoooooooo strasznie....nie ruszałismy sie z domu

A Kacper ma dalej katarek,ale już mniejszy...:-(

Anka26,07 mam nadzieję ze nie obrazisz się za troskę ściągnięty podpis? :D

U nas dziś pogoda była w kratkę -było słońce i chmury, ale strasznie wiało. Mimo to byliśmy się przewietrzyć.:tak:
Grześ cały dzień był strasznie marudny. Chyba będzie mu ząbek wychodził. Zresztą górna jedyneczka już bardzo blisko -dziąsełko niemal białe.

Mam nadzieje ze katarki szybka mina i nie beda meczyly Waszych pociech.

Karmicie jeszcze piersia? Jesli tak, to jak dlugo chcecie kontynuowac?

Moj jeszcze nie spi, byl czas ze o 20 juz spal a teraz znowu cos mu sie przestawialo.

Hej ,
nie bylo nas kilka dni,wybaczcie ale nie jestem w stanie teraz poczytac co u Was:-( , bo zyjemy w pospiechu lekkim:sorry2:, mezulcio mial od piatku wolne wiec ja razem z nim wszedzie i zlatwianie spraw na okraglo :tak:
Znalezlismy superowe mieszkanko brand new, za 16 dni mamy dostac klucze i sie wporwadzic :tak:od 15 chce juz tam spac:tak: wiec za kilka dni beda nam przenosic internet, i nie bede miala juz dostepu do bb :-:)-( ale postaram sie jak najszybciej odezwac i pokazac wam nasze nowe mieszkanko :tak::tak: ktorym sie niesamowicie ciesze, a najbardziej nie moge sie doczekac jak zaczne Blani urzadzac pokoiczek :-D:-) marzenie sie moje spelni ;-)
Blania zdrowa mala szarzowniczka , charakterek nam pokazuje ale zarazem jest niesamowicie sloodziasna, minki jakie robi i usmiech powala nas na nogi.

juz dzis za czasu skladam 8 MIESIECZNIAKOM WSZYSTKIM NAJ NAJ !! wrazie gdyby mnie nie bylo :happy2:

pozdrawiam i zycze mnostwo zdrowka ,

a dziewczyny z anglii jak sie macie ? czulyscie w nocy trzesienie ziemi ??? niezle telepalo u nas szafkami , obraz nawet spadl jeden:szok:niesamowicie sie wystraszylam myslalam ze to koniec swiata , ze snu mnie wyrwalo uhhh ...wszystko OK u Was ???

buziaczki

Buziaczku,
to super sprawa z tym mieszkaniem, no i Blania swoj pokoik bedzie miala:tak:

Moj Victor tez ma swoj pokoik, ostatnio myslalam na jakie kolory by mu przemalowac, teraz ma kremowe. Kupilam mu firanki z Kubusiem Puchatkiem i miarke do mierzenia wzrostu tez z "Kubusiem" juz troche ciekawiej wyglada.

A co do trzesienia to ja nic nie czulam, moze tylko bylo jakies lekkie w Twojej okolicy? Najwazniejsze ze nic sie nie stalo.

Dobrej nocki zycze Wszystkim.

reklama
Buziaczku,
to super sprawa z tym mieszkaniem, no i Blania swoj pokoik bedzie miala:tak:

Moj Victor tez ma swoj pokoik, ostatnio myslalam na jakie kolory by mu przemalowac, teraz ma kremowe. Kupilam mu firanki z Kubusiem Puchatkiem i miarke do mierzenia wzrostu tez z "Kubusiem" juz troche ciekawiej wyglada.

A co do trzesienia to ja nic nie czulam, moze tylko bylo jakies lekkie w Twojej okolicy? Najwazniejsze ze nic sie nie stalo.

Dobrej nocki zycze Wszystkim.
W Londynie bylo to bardzo odczuwalne przewaznie wieksza okolica Yorkshire , na bbc mozna zobaczyc , u meza mojego w pracy anglicy mowia z e jeszcze dzis mzoe sie powtorzyc i tak bywa co 10-20 lat :tak::szok:

Do góry