Marta1981
Rodzyneczka
Za woreczki z Tufi płaciłam 25zł za 30 sztuk,do tego klips i naklejka do podpisania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Usiadłam i pomyślałam jak to było jak przy córeczce wracałam do pracy.Dzis udało mi sie ściągnac tylko 60 ml:-( kurczaki ciezko bedzie....musze zaopatrzyc sie w te woreczki i zobaczymy
Byłam pewna ze mleka mozna mieszac ze sobą a tu klops....A o tych przerwach w pracy to nie wiedzialam....co prawda nie pracuje w Polsce ale pewnie tu tez cos przysługuje.W środe ide na rozmowe z szefem wiec sie zapytam i zobaczymy
dzieki za odpowiedzi pozdrawiamy
Tak możesz łączyć, mleko z różnych dni.Jasnima-nie wiem czy dobrze rozumiem....to znaczy,ze mozna rozmrozone mleczka łaczyc ze sobą? te ktore były ściagane w róznych dniach?byloby super....
musze zobaczyc czy ten laktator tufi u nas w uk mozna kupic...