reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):szok::-)
No no podziwiam i zazdroszcze jejku , super pospalas sobie, ja juz nie pamietam co to taki sen chyba ze Blania spi u Tesciow to wtedy ale tez spokojnie nie spie , bo mysle o Niej czy nie glodna czy nie placze za Mna , czy jest OK :sorry2:czy przykryta wiecie jak to Matka :blink: i chyba wole ja miec pod nosem :-pkosztem swojego snu ,ale czasem naprawde przydaje sie taka noc :happy2:
Wielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało.:tak: No i żeby mój Grześ się "zaraził".;-):-D
Tez licze na to ze sie zaraazi :-D

Marta - widze ze Twoj synek bedzie mial urodzinki za 2 tygodnie ;-) jak tam Ci idzie wychowywanie ich dwoch ?? zgodni sa? nie jest straszy zazdrosny ??podziwiam jeszcze dwoch chlopcow na raz hehe uhuhu

a moja Mala nabila sobie dzis drugiego guza juz mowie wam nie moge nadarzyc za nia o wszystko sie lapie i wstaje i po jakims czasie chce sie posunac do przodu i bach i glowa obita :-:)-:)-(

Jakoś sobie radzę,Olo w przedszkolu,niezazdrosny,czasem jakieś głupie praktyki stosuje na małym typu:ciut za mocne głaskanie po główce,a ostatnio teściowa przyłapała go jak chciał Pipsztykowi ucho ukręcić:tak:.

Jakoś sobie radzę,Olo w przedszkolu,niezazdrosny,czasem jakieś głupie praktyki stosuje na małym typu:ciut za mocne głaskanie po główce,a ostatnio teściowa przyłapała go jak chciał Pipsztykowi ucho ukręcić:tak:.
Ujuj heh to masz ciekawie musisz ciagle byc uwazna .
a potrafia sie razem bawic ? spia w jednym pokoju dziela sie zabawkami czy nie ;-)

w jednym pokoju śpią,bo my wszyscy w jednym pokoju śpimy:-D.Julek w łóżeczku a Olo z nami,chociaż ma swoje piętrowe w swoim pokoiku a teraz zasnął na kanapie w gościnnym,bo oglądał bajki i go zmorzyło.Dziś Olo wlazł do komody i wsadziłam małego to uciechy było coniemiara:tak:.Nawet posprząta zabawki po Julku,przyniesie butelkę,wyniesie (w 2 paluszkach) pampersa do kosza.Mały pomocnik:tak:

Emi7 gratulacje, oby tak zostało.

Buziaczek1626 ja Milenki nie oddałabym do rodziców spać, nawet nie przyszło mi to do głowy, Ona nawet nie chce w obcym mieszkaniu przebywać dłużej jak godzine bo jest popłakiwanie marudzenie, no i jeszcze to że chce ciągle z mamusią. Pozatym nie dała bym jej, zostawić pod opieką mich rodziców na godzinke dwie oczywiście u nas w domu to tak, ale na noc nie.

w jednym pokoju śpią,bo my wszyscy w jednym pokoju śpimy:-D.Julek w łóżeczku a Olo z nami,chociaż ma swoje piętrowe w swoim pokoiku a teraz zasnął na kanapie w gościnnym,bo oglądał bajki i go zmorzyło.Dziś Olo wlazł do komody i wsadziłam małego to uciechy było coniemiara:tak:.Nawet posprząta zabawki po Julku,przyniesie butelkę,wyniesie (w 2 paluszkach) pampersa do kosza.Mały pomocnik:tak:
:-Dw dwoch paluszkach jak moj maz :-D
fajnie ze ma kto Ci chociarz troszke pomoc ;-) widze ze nie jest jeszcze tak zle , jak u mojej kolezanki ma synka 2,5 lata i coreczke 1.5 ostatnio z zazdrosci Grzesio popchnal Zuzie na lawe salonowa ze az wgiely jej sie zabki jak to uslyszalam to az zbladlam :szok::baffled:

Ale jakieś drętwe panienki są na styczniu 07.Napisałam godzinę temu,żeby doradziły prezent na roczek dla dziewczynki i żadnej reakcji:no:
hehe nie wszedzie jest zywo :-D moze zestaw do makijazu plastikowy dla mlodych dam lub zestaw kuchenny :tak:;-)lub mini sklepik z kasa , cos slodkiego ;-)i jest prezencik;-) wsumie zalerzy tez od dziewczynki bo niktore lubia samochodziki:tak:
Emi7 gratulacje, oby tak zostało.

Buziaczek1626 ja Milenki nie oddałabym do rodziców spać, nawet nie przyszło mi to do głowy, Ona nawet nie chce w obcym mieszkaniu przebywać dłużej jak godzine bo jest popłakiwanie marudzenie, no i jeszcze to że chce ciągle z mamusią. Pozatym nie dała bym jej, zostawić pod opieką mich rodziców na godzinke dwie oczywiście u nas w domu to tak, ale na noc nie.

Moja Blaneczka jest bardzo goscinna dziewczynka,nie mam problemow jak ide z Nia w goscie jest grzeczna i potrafi sie odnalesc:tak: u Tesciow bywa bardzo czesto, i zna ich dobrze, bo ja mam 2 razy na tygodniu colleg'u 2,3 godzinki , a maz zalatwia sprawy..w tym czasie :tak:a noi na weekendzie bo tez bywamy u Nich bo Meza, Siostra z Mezem tam mieszkaja a my bardzo duzo czasu ze soba spedzamy ;-)noi na dniach kiedy nie ma collegu przyjezdzaja mala odwiedzic , jakis prezencik przywiesc i na kawke , mamy do siebie nie cala mile wiec nie duzo :)
Blaneczka spala u nich 3 razy i nie bylo tak zle :tak:co jakis czas jak naprawde potrzebuje snu to spi u Nich ma tam swoje lozeczko swoj kacik , a nad ranem spi z Babcia :tak:
a czemu bys nie zostawila?? :-p
Uuu to powiem Ci ze troszke Ci wspolczuje, z jednej strony bo jakby chciala gdzies sie wyrwac, wyjsc na kolacje z mezem do pubu czy do restauracji lub do kina to nie bardzo masz jak, jak tak strasznie placze:sorry2:wiem ze mozna to wszystko miec w domu ..ale wiesz jak to klimat miejsca robi swoje :blink:
mysle ze nie ma w tym nic strasznego ;-)

reklama
Do góry