Wielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało. No i żeby mój Grześ się "zaraził".;-)Mój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):-)
reklama
No no podziwiam i zazdroszcze jejku , super pospalas sobie, ja juz nie pamietam co to taki sen chyba ze Blania spi u Tesciow to wtedy ale tez spokojnie nie spie , bo mysle o Niej czy nie glodna czy nie placze za Mna , czy jest OK czy przykryta wiecie jak to Matka i chyba wole ja miec pod nosem kosztem swojego snu ,ale czasem naprawde przydaje sie taka nocMój synus o dziwo wczoraj w nocy przespal od 21 i do 5 rano bez cyca i bez przebudzenia. Moze juz tak zostanie. :-):-)
Tez licze na to ze sie zaraaziWielkie gratki! Życzę, żeby tak już pozostało. No i żeby mój Grześ się "zaraził".;-)
Marta - widze ze Twoj synek bedzie mial urodzinki za 2 tygodnie ;-) jak tam Ci idzie wychowywanie ich dwoch ?? zgodni sa? nie jest straszy zazdrosny ??podziwiam jeszcze dwoch chlopcow na raz hehe uhuhu
a moja Mala nabila sobie dzis drugiego guza juz mowie wam nie moge nadarzyc za nia o wszystko sie lapie i wstaje i po jakims czasie chce sie posunac do przodu i bach i glowa obita :---(
a moja Mala nabila sobie dzis drugiego guza juz mowie wam nie moge nadarzyc za nia o wszystko sie lapie i wstaje i po jakims czasie chce sie posunac do przodu i bach i glowa obita :---(
Marta1981
Rodzyneczka
Jakoś sobie radzę,Olo w przedszkolu,niezazdrosny,czasem jakieś głupie praktyki stosuje na małym typu:ciut za mocne głaskanie po główce,a ostatnio teściowa przyłapała go jak chciał Pipsztykowi ucho ukręcić.
Ujuj heh to masz ciekawie musisz ciagle byc uwazna .Jakoś sobie radzę,Olo w przedszkolu,niezazdrosny,czasem jakieś głupie praktyki stosuje na małym typu:ciut za mocne głaskanie po główce,a ostatnio teściowa przyłapała go jak chciał Pipsztykowi ucho ukręcić.
a potrafia sie razem bawic ? spia w jednym pokoju dziela sie zabawkami czy nie ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
w jednym pokoju śpią,bo my wszyscy w jednym pokoju śpimy.Julek w łóżeczku a Olo z nami,chociaż ma swoje piętrowe w swoim pokoiku a teraz zasnął na kanapie w gościnnym,bo oglądał bajki i go zmorzyło.Dziś Olo wlazł do komody i wsadziłam małego to uciechy było coniemiara.Nawet posprząta zabawki po Julku,przyniesie butelkę,wyniesie (w 2 paluszkach) pampersa do kosza.Mały pomocnik
Marta1981
Rodzyneczka
Ale jakieś drętwe panienki są na styczniu 07.Napisałam godzinę temu,żeby doradziły prezent na roczek dla dziewczynki i żadnej reakcji
zanet
Wdrożona(y)
Emi7 gratulacje, oby tak zostało.
Buziaczek1626 ja Milenki nie oddałabym do rodziców spać, nawet nie przyszło mi to do głowy, Ona nawet nie chce w obcym mieszkaniu przebywać dłużej jak godzine bo jest popłakiwanie marudzenie, no i jeszcze to że chce ciągle z mamusią. Pozatym nie dała bym jej, zostawić pod opieką mich rodziców na godzinke dwie oczywiście u nas w domu to tak, ale na noc nie.
Buziaczek1626 ja Milenki nie oddałabym do rodziców spać, nawet nie przyszło mi to do głowy, Ona nawet nie chce w obcym mieszkaniu przebywać dłużej jak godzine bo jest popłakiwanie marudzenie, no i jeszcze to że chce ciągle z mamusią. Pozatym nie dała bym jej, zostawić pod opieką mich rodziców na godzinke dwie oczywiście u nas w domu to tak, ale na noc nie.
w dwoch paluszkach jak moj mazw jednym pokoju śpią,bo my wszyscy w jednym pokoju śpimy.Julek w łóżeczku a Olo z nami,chociaż ma swoje piętrowe w swoim pokoiku a teraz zasnął na kanapie w gościnnym,bo oglądał bajki i go zmorzyło.Dziś Olo wlazł do komody i wsadziłam małego to uciechy było coniemiara.Nawet posprząta zabawki po Julku,przyniesie butelkę,wyniesie (w 2 paluszkach) pampersa do kosza.Mały pomocnik
fajnie ze ma kto Ci chociarz troszke pomoc ;-) widze ze nie jest jeszcze tak zle , jak u mojej kolezanki ma synka 2,5 lata i coreczke 1.5 ostatnio z zazdrosci Grzesio popchnal Zuzie na lawe salonowa ze az wgiely jej sie zabki jak to uslyszalam to az zbladlam
hehe nie wszedzie jest zywo moze zestaw do makijazu plastikowy dla mlodych dam lub zestaw kuchenny ;-)lub mini sklepik z kasa , cos slodkiego ;-)i jest prezencik;-) wsumie zalerzy tez od dziewczynki bo niktore lubia samochodzikiAle jakieś drętwe panienki są na styczniu 07.Napisałam godzinę temu,żeby doradziły prezent na roczek dla dziewczynki i żadnej reakcji
Emi7 gratulacje, oby tak zostało.
Moja Blaneczka jest bardzo goscinna dziewczynka,nie mam problemow jak ide z Nia w goscie jest grzeczna i potrafi sie odnalesc u Tesciow bywa bardzo czesto, i zna ich dobrze, bo ja mam 2 razy na tygodniu colleg'u 2,3 godzinki , a maz zalatwia sprawy..w tym czasie a noi na weekendzie bo tez bywamy u Nich bo Meza, Siostra z Mezem tam mieszkaja a my bardzo duzo czasu ze soba spedzamy ;-)noi na dniach kiedy nie ma collegu przyjezdzaja mala odwiedzic , jakis prezencik przywiesc i na kawke , mamy do siebie nie cala mile wiec nie duzo
Blaneczka spala u nich 3 razy i nie bylo tak zle co jakis czas jak naprawde potrzebuje snu to spi u Nich ma tam swoje lozeczko swoj kacik , a nad ranem spi z Babcia
a czemu bys nie zostawila??
Uuu to powiem Ci ze troszke Ci wspolczuje, z jednej strony bo jakby chciala gdzies sie wyrwac, wyjsc na kolacje z mezem do pubu czy do restauracji lub do kina to nie bardzo masz jak, jak tak strasznie placzewiem ze mozna to wszystko miec w domu ..ale wiesz jak to klimat miejsca robi swoje
mysle ze nie ma w tym nic strasznego ;-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dopiero dziś jakaś napisała żeby kupić grającą zabawkę.;-)