reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Jak byłam w szpitalu to Dawidkowi pobierali krew z paluszka a potem z główki. Każdy widok był dla mnie straszny :-(.
Marta masz dzielnego chłopca!:tak:

Dziewczyny może coś mi poradzicie. Dawidek od ponad 7 dni nie zrobił kupki, wczoraj w końcu zaczął stękać ale duże z tego nie wyszło (trzy malutkie kawałeczki). Wieczorem był bardzo nerwowy i ciągle stękał. Macie może jakiś tajemny domowy sposób?

Trzeciego nie planujemy:no:.
My tez nie. Dwojka urwisow w zupelnosci mi wystarczy.:tak:

Zanet wspolczuje Ci bardzo. Choc i ja nie mam najlzej. Moj jest przedstawicielem handlowym, wiec nieraz nie ma go przez 12 godzin. A jak wraca juz do domu, to nie oznacza konca pracy-siada do komputera i pracuje (i potrafi siedziec godzine i dluzej), no i telefony.:sorry2:
Moi rodzice mieszkaja w tym samym miescie, ale pracuja, wiec pomoc jest ograniczona.;-)

Jak byłam w szpitalu to Dawidkowi pobierali krew z paluszka a potem z główki. Każdy widok był dla mnie straszny :-(.

Dziewczyny może coś mi poradzicie. Dawidek od ponad 7 dni nie zrobił kupki, wczoraj w końcu zaczął stękać ale duże z tego nie wyszło (trzy malutkie kawałeczki). Wieczorem był bardzo nerwowy i ciągle stękał. Macie może jakiś tajemny domowy sposób?
Nam zawsze pomagał Lakcid albo spróbuj też z jabłuszkiem --powodzenia

Dzięki,co do kupy to jak masz dostęp to daj z Gerbera deserek jabłka-suszone śliwki albo same suszone śliwki,możesz też dać wody z miodem(może uczulać).Nie podawaj kaszek ryżowych tylko kukurydziane.

Chyba właśnie kaszką ryżową go tak załatwiłam. I ja się też do tego przyłożyłam bo ostatnio jadłam trochę czekolady ale codziennie. Ale jestem na siebie zła!

JUCHU!!!! Jedziemy na wczasy.Wypełniłam naszego PIT-a i wyszło mi 1600zł zwrotu jest za co poszaleć.Ale się cieszę postanowiliśmy przeznaczyć je na urlop.:cool2:

Ja jadam codziennie czekoladę inaczej bym nie wytrzymała.Na szczęście Julkowi nic nie jest

reklama
Brr ale dziś zimno.Trzeba wziąść się za palenie w piecku.TO są właśnie uroki własnego ogrzewania na szczęście Julek zasną więc zmykam rozpalić.
Miłego dnia;-)

Do góry