I my przylaczamy sie do zyczen i przesylamy buziaki.:-)Najlepsze życzenia dla pórocznego Bartoszka:-)Dużo zdrówka:-)
reklama
I
iiwka
Gość
U nas taka pielęgniarka była na samym początku chyba na drugi dzień jak wróciliśmy ze szpitala.Mają taki obowiązek żeby nikt ich nie posądził że czegoś nie dopilnowały i że dziecku nie dzieje sie krzywda.
U mnie nie była!!! jestem wściekła bo tu gdzie mieszkam nawet im się tyłka nie chce ruszyć,same sobie podpisują i wogóle!!!!!!!!!!
katrinm5
Fan(ka)
U mnie na początku tylko położna była.ŹŻadna pielęgniarka nie przychodziła
Witam troszke sie nie odzywalam bo Siostra przyjechala do mnie z polski :-) zostaje do wtorku i korzystamy bo troszke sie nie widzialysmy:-(
Blania byla dzis na mierzeniu i ogolnie ogladala ja ''pediatra''
wazy 6.68kg, wyglada na zdrowa , pocace sie stopki i glowka to podobno normalne, powiedziala by sprawdzac jej karczek i nie przegzewac , kiedy ja uwazam by jej nie ubierac na cebule
ogolnie powiedziala ze ma sie ok ,wkurza mnie troszke ta opieka bo nie zmierzyla jej glowki ile ma cm ani czy ma zabki ... chyba dopiero jak pojade do pl to dowiem sie czy ma sie ok , bioderek tez nie sprawdzaja
ok zmykam polozyc blanke
do mnie prz\ychodzila polozna a potem musialam juz sama jezdzic do kliniki i prawie nic nie sprawdzaja
Blania byla dzis na mierzeniu i ogolnie ogladala ja ''pediatra''
wazy 6.68kg, wyglada na zdrowa , pocace sie stopki i glowka to podobno normalne, powiedziala by sprawdzac jej karczek i nie przegzewac , kiedy ja uwazam by jej nie ubierac na cebule
ogolnie powiedziala ze ma sie ok ,wkurza mnie troszke ta opieka bo nie zmierzyla jej glowki ile ma cm ani czy ma zabki ... chyba dopiero jak pojade do pl to dowiem sie czy ma sie ok , bioderek tez nie sprawdzaja
ok zmykam polozyc blanke
do mnie prz\ychodzila polozna a potem musialam juz sama jezdzic do kliniki i prawie nic nie sprawdzaja
jasmina111
Fan(ka)
Dziekuje dziewczyny za zyczenia dla Dawidka,
oj pol roku przelecialo nie wiem kiedy...:-):-)
oj pol roku przelecialo nie wiem kiedy...:-):-)
katrinm5
Fan(ka)
buziaczek ja jak chodzę z Grzesiem do pani doktor to tez tylko ważySama w domku mierzę jego długośćA inne dziewczyny wiedzą wszystkie parametry swoich dzieci:-(To Blania nie miała usg bioderek?A to takie ważne badanie.Nawet prywatnie nie możesz iść zrobić?
Buziaczku nie moge sie napatrzec na Twoj awatarek.Strasznie mi sie podoba.
Mojemu Grzesiowi tez strasznie sie poca nozki. Jak ma bose stopki, to za chwile sa mokre.
Fajnie, ze siostra Cie odwiedzila. Pewnie sie stesknilyscie za soba.
Aha, mialam sie juz wczesniej Ciebie pytac -jak Ci sie uczy w college'u? No i jak znosisz rozstania z Blaneczka? Pamietam, ze ja strasznie tesknilam za Maciusiem jak szlam na zajecia.
Mojemu Grzesiowi tez strasznie sie poca nozki. Jak ma bose stopki, to za chwile sa mokre.
Fajnie, ze siostra Cie odwiedzila. Pewnie sie stesknilyscie za soba.
Aha, mialam sie juz wczesniej Ciebie pytac -jak Ci sie uczy w college'u? No i jak znosisz rozstania z Blaneczka? Pamietam, ze ja strasznie tesknilam za Maciusiem jak szlam na zajecia.
Jestem w szoku! polroczne dziecko stoi.Brawo! Masz silna coreczkeDziewczyny obiecane zdjęcie Karolinki jak stoi:-)
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Normalnie jestem w dużym Silna dziewczynka rośnie AgaGratulacje:-)