reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Wczoraj była u nas pielęgniarka środowiskowa. Pierwszy raz spotkałam się z kimś takim:szok: ale był szok jak przyszła, zupełnie się nie spodziewaliśmy. No ale wypadliśmy bardzo dobrze:tak:Sprawdzała reakcje dziecka czy są prawidłowe, czy jest czyste itp. Była zdziwiona że mała już siedzi;-)
A dzisiaj uwaga; KAROLINKA DWA RAZY SAMA WSTAŁA:szok:. Normalnie byłam w szoku. Najpierw złapała za nogę stołu i się podciągnęła,a póżniej siedziała we wózku a ja właśnie zaczęłam myć naczynia,nagle patrzę a ona stoi. Dobrze że zdążyłam ją złapać bo jeszcze by mi wypadła. Normalnie nie mogę jej już spuśćić z oczu na sekundę.
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek kupujecie?
Ubieram dzisiaj małej nowego bodziaka rozmiar 86 a on za ciasny:no: normalnie katastrofa. A jak ją mierzyli w ośrodku miała 74 cm . Normalnie nie wiem co jest grane.
Acha pierwszy raz od dawna mam dobre wyniki badań. nie mam anemii
W sobotę mam księdza;-) ciekawe czy mała coś wywinie:-)
A teraz idę robić placka:-D

Aga1983 ja kupiłam ostatnio na 80 i też,małe:( Ale myślę że na 86 będą ok. U mnie w ośrodku jakoś źle mierzą(a raczej im się niechce!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) w grudniu a dokładniej 3 Kacper mierzył niby 64 cm...

U nas taka pielęgniarka była na samym początku chyba na drugi dzień jak wróciliśmy ze szpitala.Mają taki obowiązek żeby nikt ich nie posądził że czegoś nie dopilnowały i że dziecku nie dzieje sie krzywda.

U nas też na samym początku była położna, ale teraz była jeszcze pielęgniarka:nerd:
Seratonie Karolinka nie usiadła tylko stanęła na nóżkach:szok: mąż zdążył zrobić zdjęcie. Jak będę mieć chwilkę to wstawie:tak:

Aga gratulacje:-)Szybko rozwija się Karolinka:tak:
Z tymi ubrankami bywa róznie.Każda firma ma inny rozmiar albo zawyżone albo zaniżone:wściekła/y:I bądz tu mądra:baffled:Grześ ma 68 cm a kupuje 74 a niekiedy 80:szok:

Aga ja rowniez gratuluje Karolince postepow. Szybciutko sie rozwija twoja coreczka.:szok: Ciekawe kiedy zacznie chodzic?:confused::-p
A z ta pielegniarka, to nie wiem -pierwsze slysze.:eek:

reklama
Do góry