reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Milenko, Grzesiu buziaki w stopki, nosek i gdzie sie da:tak:

Dziekujemy za zyczenia:-)

Laura spi od 16:30 :szok::szok: Powinna juz dostac jesc ale nie bede jej budzila zaczekam az sama otworzy oczka
W srode lece do PL z Laura wiec troszke mnie nie bedzie ale postaram sie zagladac o ile brat uzyczy kompa:-D
Moj niezadowolony ale coz ferie sie naleza dziecku:-D

Dziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z Bobovity:tak:Troche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.:tak: Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.:-D

Anka milego pobytu w Polsce.

Ja tez wlasnie dzis znalazlam w skrzynce paczuszke od Nestle. Fajny termomert do butelek i sloiczkow zalaczyli. Probeczki sie przydadza.:tak: Z Nutricii nie dostalam jeszcze drugiej przesylki. Za to dostalam dwie (identyczne) z Hippa.:-D

Anka milego pobytu w Polsce.

Ja też dostałam dwie identyczne z Hippa:-DChyba robia większą akcję promocyjną:-D:-D
Marta ja dostaję z Hippa bo w szpitalu ankiety wypełniałam jak Grześ się urodził

Ankiety tez wypełniałam w szpitalu,ale nic nie przychodzi.Oni chyba losują osoby,bo mojej kumpeli przysyłają,to gazetkę MÓJ MALUSZEK i z Hippa i z Nestle.:-(A mi nic :no:.
no chyba losują, bo ja też wypełniałam i nic nie dostałam buuu :wściekła/y::baffled:

a mój Iguś jest taki kochany, że zdążył już mnie kilka razy ugryźć w cycusie i to ma być wdzięczność za tak cenne mleko ;))) ale już mu ograniczam cycusia, bo zamierzam na dniach zakończyć karierę mleczarni :)))

reklama
No,a z gerbera to ani ja ani Iiwka ani Buziaczek nie zostałyśmy wylosowane :no::wściekła/y: i nasze szkraby nie będą miały spodni sztruksowych:no::-(.Ale mam już kilka kompletów etykiet na następne konkursy:tak:.

Co do cyca to daję tylko w nocy lub w dzień jak nie może zasnąć.

Do góry