reklama
katrinm5
Fan(ka)
Dziewczyny i mojemu Grzesiowi pocą sie stópki i rączkiA nie jest za ciepło ubierany bo w domku jest ciepło.Ja sobie jeszcze nie wyobrażam że mogę go na tak długo zostawić.Ale jak będzie trzeba to nie będzie innego wyjścia
julkowa
Agentka 002 :-)
Boże jakie to życie jest nie sprawiedliwe ,tak mała kruszynka Maja w swoim króciutkim życiu zaznała tyle bólu i cierpienia.
Nie potrafię tego pojąć DLACZEGO???????
Patrzę na śpiącego synka i rycząc głaszczę go po główce (to nic że zaraz się zbudzi-przytulę go)nie wyobrażam sobie życia bez Niego ani siebie w takiej sytuacji.
Jak bardzo muszą cierpieć teraz rodzice? Czy coś zdoła je podnieś po takiej stracie?
Może to nie jest miejsce na moje smutki bo na pewno każdej z Was jest smutno,ale musiałam napisać o swoich odczuciach.
Jak to boli,Ona tak bardzo chciała żyć.
Patrzę na śpiącego synka i rycząc głaszczę go po główce (to nic że zaraz się zbudzi-przytulę go)nie wyobrażam sobie życia bez Niego ani siebie w takiej sytuacji.
Jak bardzo muszą cierpieć teraz rodzice? Czy coś zdoła je podnieś po takiej stracie?
Może to nie jest miejsce na moje smutki bo na pewno każdej z Was jest smutno,ale musiałam napisać o swoich odczuciach.
W takich chwilach, przy okazji takich sytuacji uswiadamiamy sobie ile mamy szczescia...Boże jakie to życie jest nie sprawiedliwe ,tak mała kruszynka Maja w swoim króciutkim życiu zaznała tyle bólu i cierpienia.
(ja tez sie poryczalam...)
Hej Dziewczyny moja Milenka od 2 tygodni jakoś przechodzi okres piszczenia już mi uszy więdną ha ha a dzisiaj doszło jej jeszcze takie buczenie yyyyyyyyyyyyy wasze dzieciaczki też chcą was ogłuszyć?
Mój Grzes ma takie momentybawi się swoim głosem jak tylko zauważył że może go zmieniać.Najlepiej wychodzi mu zabawa literą ADochodzi do tego jeszcze właśnie yyyyy,pfff,buuu z palcami w buziA jak leci jakaś piosenka która mu się spodoba to śpiewa
o tak, u mnie to samo, piski niemiłosierne :-) mój synek przemieszcza się po pokoju za pomocą podnoszenia pupki niczym sprężynka, przewraca się na boki lekko i tak się rusza, ale narazie nie przewraca sie na brzuszek sam ... kombinator. I chyba podobnie jak Karolinka wkrótce stanie bo wykorzystuje ku temu każdą okazje jak jest na rękach ;-)
katrinm5
Fan(ka)
My też życzymy naszym półroczniakom Laurze i Milence dużo zdrówka :-)
Za zyczenia dziękujemy:-)
Za zyczenia dziękujemy:-)
katrinm5
Fan(ka)
Dziś następną paczuszkę dostaliśmy z Nestle a w zeszłym tygodniu z BobovityTroche radosci w ten brzydki dzień;-)Jednak Grześ polubił mamy obiadki:-)
Witam !!
Co slychac u Was Mamusie ostatnio cos cicho sie zrobilo ??
U Nas Ok Mala rosnie i zrobila sie lekka rozrabiaka .
Wklejam kilka zdjec na watku ze zdjeciami , wklejajcie Maluszki pokazcie co potrafia , pozdrawiam serdecznie papa
Co slychac u Was Mamusie ostatnio cos cicho sie zrobilo ??
U Nas Ok Mala rosnie i zrobila sie lekka rozrabiaka .
Wklejam kilka zdjec na watku ze zdjeciami , wklejajcie Maluszki pokazcie co potrafia , pozdrawiam serdecznie papa
reklama