reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

1b0fc0cd34bed0d48155d14c389bee68.jpg

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agula no cos Ty :) dobrzr wyglądasz :) ale doskonale Cie rozumiem.. ja w pierwszej ciazy tez zaczynalam z waga piorkowa i organizm szybko nadrabial :) czylam sie jak wieloryb[emoji14]teraz w sumie tez czuje się jak wieloryb ale mi to nie przeszkadza, zrzuce po ;) najwidoczniej tyle moj organizm potrzebuje przytyc :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja aktualną ciążę zaczynałam z dość wysoką wagą a mimo to czuję się mniej wielorybem niż podczas pierwszej ciąży. Nie wiem, może ten największy skok wagi mam jeszcze przed sobą, w końcu do finału jeszcze 3 m-ce.

reklama
Paula, jaki zgrabniutki brzusio! :-)

Wmazur - świetnie wyglądasz :-)

Julka - super! chyba wystrzelił teraz do przodu??

Sylwia - świetny brzucholek!! :-)

Gwiazda - bardzo ładny, taki spiczasty, prawda? Podobno na chłopca ;-) :p

Agula - świetnie wyglądasz!! Do czego chcesz się motywować??

A to ja. Wybaczcie tę toaletę na drugim tle ;-)

27+2

27+2.jpg

Załączniki

• 27+2.jpg
    27+2.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 284
Do góry