reklama
Skoro pytanie dotyczy brzucha to pisze je tutaj. Otoz,dziś mama mi dotykala brzucha i mówi że dzidzia chyba z prawej strony jest, też tak pomyślałam,taki twardszy i większy brzuch miałam z prawej od pepka,na jego wysokości, ale nie wiem czy to możliwe,że to byłby dzieciak? Jest to możliwe że byłaby na tej wysokości? Często takie napinanie czuje koło pepka z prawej i z lewej,boje się że mi do końca ten pępek wyleci haha
Może tak być...ja np mam bliźniaki po prawej stronie i brzuch jak się napina to z prawej i bardziej prawa strona mnie boli.Skoro pytanie dotyczy brzucha to pisze je tutaj. Otoz,dziś mama mi dotykala brzucha i mówi że dzidzia chyba z prawej strony jest, też tak pomyślałam,taki twardszy i większy brzuch miałam z prawej od pepka,na jego wysokości, ale nie wiem czy to możliwe,że to byłby dzieciak? Jest to możliwe że byłaby na tej wysokości? Często takie napinanie czuje koło pepka z prawej i z lewej,boje się że mi do końca ten pępek wyleci haha
W całe całe. Żebyś wiedziała. Tak po równo się póki co rozłożyła waga...Ewelinka spokojnie ,jeszcze zdążysz przytyć....
Patuśka pewno ci poszło w całe ciało....teraz kolej na brzuch !
u mnie + 1,5
Dużo osób mówi ze nie wyglądam na bliźniaki.
madziolina_p
Fanka BB :)
Jolcia jaki piekny!
Mendoza813
MalinowaMarta, Julka89.89 w jakim rozmiarze zamawiałyście koszulki ciążowe? Waszym sprzed ciąży czy jakimś większym?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja w rozmiarze L. przed ciążą nosiłam M czasem L. ale ogólnie jak będzie duży brzuch to nie wcisne juz chyba że się jakimś cudem rozciągnie
Lila
Julka - spory!!!!!!!!!!
MalinowaMatra - dziękuję!!!! :*
Madziolina - ładniutki!!!
Venicee - ale duży! Dopiero jak przeczytałam,, nie patrzcie na bajzel,,, to spojrzałam, wiesz jak to działa Bajzlu żadnego nie widać!
Jolciu - śliczny, zgrabniutki!
Mi to po 2kg w każdego cycka poszło A bolą OKROPNIE!!! Ja mam +7
MalinowaMatra - dziękuję!!!! :*
Madziolina - ładniutki!!!
Venicee - ale duży! Dopiero jak przeczytałam,, nie patrzcie na bajzel,,, to spojrzałam, wiesz jak to działa Bajzlu żadnego nie widać!
Jolciu - śliczny, zgrabniutki!
Mi to po 2kg w każdego cycka poszło A bolą OKROPNIE!!! Ja mam +7
madziolina_p
Papagena mamy identyczny czas ciąży hehe
reklama