reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

reklama
Ja dziś spakowalam ostatnie dwie pary jeansów z 7 [emoji16] w tym jedne leginsy.
Kupiłam jedne na pogrzeb ojca i dziś drugie... wyglądają jak spodnie ciążowe a połowę tańsze [emoji106] jak będę na połowkowym to wpadnę na jakiś szoping i kupię juz dresy...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Doris- piękny domek ma maleństwo :)

Jusuawa - no pokaźny ten brzuszek masz :)

Ewelinka- zaczyna być już widoczny :)

Ruda- ślicznie rośniecie :)

IwonaiMaja- brzuszek śliczny :)

Olciakk- maleńki Twój brzusio :)

Ja czuję, że przez ostatnie dni i mój brzuszek troszkę podrósł :)

Ja zawsze tylko uda i dupe miałam wielka. Na brzuchu plaszczyzna badz wrecz wklesla byłam - cieszę się zatem ze w ogole cos wystaje:)
Julka mój brzuch oprócz tego ze trochę się uwypuklil to też wydaje mi sie ze stoi w miejscu tylko ze ja nie chce mieć dużego brzucha i cieszę się z mojego maleństwa brzuchowego. Ruchy czuje więc jestem spokojna

reklama
Do góry