reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Starsza terminem bo dzieci młodsze cały czas o 5 dni... I lekarz nie widzi żeby się miało to zmienić.

Z jednej strony ciesze się ze juz widać ze ciążowy a z drugiej strony do końca czerwca jeszcze tyle czasu maluszki są dwa kręgosłup słaby byle się dokulac jakoś bezpiecznie do 36 tygodnia i mogę rodzic [emoji1]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

reklama
Patuska, mam dokładnie to samo - fajnie, że rosną, ale brzuch mi już zaczyna przeszkadzać w pewnych rzeczach (takie prozaiczne wiązanie butów i golenie nóg na przykład) i wolę nie myśleć co będzie dalej. Ale nic to, oby jak najdłużej wytrzymać w trzypaku ;)

Mój dzisiejszy brzuchol,z dnia na dzień coraz większy [emoji3]

42e29a0650e6eed98ea459c2c3c8ba95.jpg

Dzięki dziewczyny wszystkie nasze brzuszki są ładne [emoji4]
Ja w każdej ciąży miałam piłkę z przodu [emoji6]

reklama
Do góry