reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Madzia, rurki skinny z nowej kolekcji. Bardzo wygodne, cena też nie wiadomo jak wielka, bo sto coś tam. Szczerze mowiac myślałam, że będą droższe. Najważniejsze, że mają gumę aż po 'pachy' wiec bardzo, bardzo wygodne! W reserved są tez wyprzedaże, fajne bluzki, koszule akurat z miejscem na brzuszek. Miałam kupić biała taka koszulową, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo zauważyłam że ma plamy, po pudrze, różu i szmince. Jakaś panna zostawiła 1/3 swojego make-upu na niej. Szkoda mi tej bluzki bardzo, ale wiem czy te plamy w praniu by zeszły :/

reklama
Madzia, rurki skinny z nowej kolekcji. Bardzo wygodne, cena też nie wiadomo jak wielka, bo sto coś tam. Szczerze mowiac myślałam, że będą droższe. Najważniejsze, że mają gumę aż po 'pachy' wiec bardzo, bardzo wygodne! W reserved są tez wyprzedaże, fajne bluzki, koszule akurat z miejscem na brzuszek. Miałam kupić biała taka koszulową, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo zauważyłam że ma plamy, po pudrze, różu i szmince. Jakaś panna zostawiła 1/3 swojego make-upu na niej. Szkoda mi tej bluzki bardzo, ale wiem czy te plamy w praniu by zeszły :/
Ja kiedyś szukałam sukienke na wesele siostry i znalazłam idealną dla siebie po czy zauważyłam, że ma ślady po antyperspirancie i poszłam do sprzedawczyni powiedzieć, że jest brudna i jak mi ją przeceni to ją kupię. Strasznie się namarudzila, że to ta się wyprać itd. A ja uparłam się, że brudnej nie kupię i koniec. W końcu sprzedała mi po niższej cenie :p

Piękne brzuszki, już widać że rosną.
A robicie sobie zdjęcia z każdego miesiąca? Ja robiłam w poprzedniej donoszonej ciąży tak średnio co 3 tyg i mam super pamiątkę.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1452418278.591798.jpg
Dziewczynki :)moj w 12+5 poranny ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452418278.591798.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452418278.591798.jpg
    120,5 KB · Wyświetleń: 377
Do góry