Madzia, rurki skinny z nowej kolekcji. Bardzo wygodne, cena też nie wiadomo jak wielka, bo sto coś tam. Szczerze mowiac myślałam, że będą droższe. Najważniejsze, że mają gumę aż po 'pachy' wiec bardzo, bardzo wygodne! W reserved są tez wyprzedaże, fajne bluzki, koszule akurat z miejscem na brzuszek. Miałam kupić biała taka koszulową, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo zauważyłam że ma plamy, po pudrze, różu i szmince. Jakaś panna zostawiła 1/3 swojego make-upu na niej. Szkoda mi tej bluzki bardzo, ale wiem czy te plamy w praniu by zeszły :/
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Te laski są dobre...
Kamcia2810
Ja kiedyś szukałam sukienke na wesele siostry i znalazłam idealną dla siebie po czy zauważyłam, że ma ślady po antyperspirancie i poszłam do sprzedawczyni powiedzieć, że jest brudna i jak mi ją przeceni to ją kupię. Strasznie się namarudzila, że to ta się wyprać itd. A ja uparłam się, że brudnej nie kupię i koniec. W końcu sprzedała mi po niższej cenieMadzia, rurki skinny z nowej kolekcji. Bardzo wygodne, cena też nie wiadomo jak wielka, bo sto coś tam. Szczerze mowiac myślałam, że będą droższe. Najważniejsze, że mają gumę aż po 'pachy' wiec bardzo, bardzo wygodne! W reserved są tez wyprzedaże, fajne bluzki, koszule akurat z miejscem na brzuszek. Miałam kupić biała taka koszulową, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo zauważyłam że ma plamy, po pudrze, różu i szmince. Jakaś panna zostawiła 1/3 swojego make-upu na niej. Szkoda mi tej bluzki bardzo, ale wiem czy te plamy w praniu by zeszły :/
madziolina_p
Gorzej jakby się nie spralo
Kamcia2810
Akurat byłam pewna, że się wypierze
malinka1984
Super brzuszki
Ja mogę polecić alles fur mama biustonosze do karmienia.
Ja mogę polecić alles fur mama biustonosze do karmienia.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Piękne brzuszki, już widać że rosną.
A robicie sobie zdjęcia z każdego miesiąca? Ja robiłam w poprzedniej donoszonej ciąży tak średnio co 3 tyg i mam super pamiątkę.
A robicie sobie zdjęcia z każdego miesiąca? Ja robiłam w poprzedniej donoszonej ciąży tak średnio co 3 tyg i mam super pamiątkę.
madziolina_p
No ja tez w poprzedniej robiłam,teraz też raz na jakiś czas
reklama
biapl