reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam
Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale masz śliczny brzuszek. Wiem ze Ci pewnie strasznie ciężko ale to jeszcze moment i się zmieni...Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Gwiazda_237
Fazerkamm brzuszek śliczny i dużo miejsc ma młody przystojniak <3
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
madziolina_p
Mam taki sam jak nie wiekszy!gdzie kupujecie te bluzki bo mi juz wszystkie brzuch odkrywajaMnie chyba zadna z wielkoscia brzucha nie przebije!! Dodam ze mam cale 157cm wzrostu[emoji14]
Popatrzcie sobie na moja fote i juz nie narzekajcie ze macie duze brzuchy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Ta akurat dawno temu w lidlu kupilam, a ogólnie to mam ze trzy ktore przed ciaza mialam mega luzne a reszta tak jak Twoje polowe brzucha odkrywaja poka brzuch bo nie wierze ze masz wiekszy ode mnie
reklama
madziolina_p