reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fazerkamm brzuszek pokaźny, nie ma co. W pierwszej ciąży miałam podobny na tym etapie.
Baaardzo ładnie!!! :)

reklama
Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam

Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc :D alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam

Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc :D alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha

Ale masz śliczny brzuszek. Wiem ze Ci pewnie strasznie ciężko ale to jeszcze moment i się zmieni...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm, super, chłopak ma na pewno tam dobrze :)

A to mój brzuch - 34tc i 5 dzień

Załączniki

• 2016-06-11 09.25.39.jpg
    2016-06-11 09.25.39.jpg
    215,7 KB · Wyświetleń: 164
Ostatnia edycja:
Mnie chyba zadna z wielkoscia brzucha nie przebije!! Dodam ze mam cale 157cm wzrostu[emoji14]
Popatrzcie sobie na moja fote i juz nie narzekajcie ze macie duze brzuchy :)
1465594913-1d1mld.jpeg

Mam taki sam jak nie wiekszy!gdzie kupujecie te bluzki bo mi juz wszystkie brzuch odkrywaja

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta akurat dawno temu w lidlu kupilam, a ogólnie to mam ze trzy ktore przed ciaza mialam mega luzne :) a reszta tak jak Twoje polowe brzucha odkrywaja :) poka brzuch bo nie wierze ze masz wiekszy ode mnie ;)

reklama
Do góry