reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe brzuszki :)

Fazerkamm brzuszek pokaźny, nie ma co. W pierwszej ciąży miałam podobny na tym etapie.
Baaardzo ładnie!!! :)

reklama
Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam

Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc :D alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Mehle ja to sie smieje ze moim dzieciom m2 zapewniam zeby wygode mialy[emoji14]z pierworodnym.tez taki ogromny mialam

Ps. A wlasnie niechcący weszlam na pierwsza strone lipcowych brzuszków a tam moja fota z 9tc :D alez ja byłam chudzina[emoji14]a wtedy mi sie wydawalo ze ja gruba jestem hahaha

Ale masz śliczny brzuszek. Wiem ze Ci pewnie strasznie ciężko ale to jeszcze moment i się zmieni...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm, super, chłopak ma na pewno tam dobrze :)

A to mój brzuch - 34tc i 5 dzień

Załączniki

• 2016-06-11 09.25.39.jpg
    2016-06-11 09.25.39.jpg
    215,7 KB · Wyświetleń: 162
Ostatnia edycja:
Mnie chyba zadna z wielkoscia brzucha nie przebije!! Dodam ze mam cale 157cm wzrostu[emoji14]
Popatrzcie sobie na moja fote i juz nie narzekajcie ze macie duze brzuchy :)
1465594913-1d1mld.jpeg

Mam taki sam jak nie wiekszy!gdzie kupujecie te bluzki bo mi juz wszystkie brzuch odkrywaja

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta akurat dawno temu w lidlu kupilam, a ogólnie to mam ze trzy ktore przed ciaza mialam mega luzne :) a reszta tak jak Twoje polowe brzucha odkrywaja :) poka brzuch bo nie wierze ze masz wiekszy ode mnie ;)

reklama
Do góry