Witam drogie mamusie!
Ja praktycznie cały weekend grzeszyłam. W sobote bylam na slubie i na obiadku na miescie. Ehhh super bylo poogladac innych ludzi niż mąż
) Wczoraj z kolei pojechalismy do jednego sklepu z wozkami, potem na spokojny spacerek do parku a potem na urodziny moich siostrzenic. Wrażeń bylo co niemiara. To byl naprawde super weekend. Wreszcie poczulam sie jak "normalna" ciezarna i czulam sie bardzo szczesliwa (zwlaszcza w tym parku). Boje sie, ze te moje grzeszki mogly cos zaszkodzic. Na szczescie juz w srode wizyta u gina. I poogladamy dzidziusia na usg
3majcie kciuki. Boje sie jak diabli, ze krazek nie trzyma jak powinien. Dziewczyny ten weekend uswiadomil mi jak bardzo bym chciala w pelni cieszyc sie tą ciąża, chodzic, wyjechac nad morze....I nie musiec miec wyrzutow sumienia, jak tylko tylko troche połaże. Ehhhh, rozmarzylam sie.
Od tygodnia namietnie szukam na necie idealnego wozka. I chyba sie zdecydowalam - firma JEDO, model FYN 4ds. Mam nadzieje, ze to dobry wybor. Wczesniej myslalam, ze kupimy x landera XA, ale rozczarowal pod kikoma, niby blahymi wzgledami: ma malutką gondole (73 cm), nie mozna obrocic spacerowki tylem i przodem do kierunku jazdy i jest ciezki dostep do kosza na zakupy, gdy dziecko siedzi w spacerowce. Juz nie wspominam o jego wadze, bo w sumie wszystkie te wozki podobnie waza, ok 15 kg. Całe szczescie, ze dziadkowie robią zrzutę na wozeczek
2 ostatnie noce byly straszne. Nie moge spac tak od trzeciej godziny kiedy lyczkiem wody popijam leki. Zaraz potem zaczyna mnie bardzo piec przelyk, tak ze najchetniej sepuku bym popelnila. Migdaly niewiele pomagają.
Pisalam Wam ostatnio, ze probuje zmniejszyc ispotptin z 6 na 4 tabletki. Na poczatku bylo ok, ale od wczoraj cos mi serducho swiruje. Wieczorem mialam 120 uderzen i myslalam ze serce wyskoczy mi z klatki piersiowej. Wypilam meliske i troszke lepiej bylo po ok godzinie. I wreszcie nie snily mi sie koszmary. Tylko, ze melisa tez powoduje to pieczenie przelyku :/// Dzisiaj od rana tetno 110. Czyli chyba za szybkie.
Pozdrawiam Was mocno i zycze milego dnia!