reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

leniwy dzidzio????

reklama
Moj kamilek też dziś coś leniwy nie rusza się, a ostatnio to miałam wrażenie że rozgrywa jakiś mecz. Cieszę się że twoj dzidzi Karolina zaczął się ruszać, może to te wredne baby w szpitalu podniosły mu też ciśnienie :). Ja oczekuję na ruchy mojej dzidzi.

tylko beata1 mnie gina kazała przychodzić jak tak się będzie działo,mówiła że to może być bardzo niebezpieczne,już szkoda słów.

elusia my chyba tak mamy we dwie ;) raz skacze a raz cicho :)

pycha dzięki za wsparcie :) Tobie elusiu też :) i beatce, jest mi zdecydowanie lepiej i to też dzięki wam :)
kissoflove26bq.gif

hej dziewczyny!
moja Wiktoria też czasem "siedzi cicho",ale przecież te dzieci większość czasu przesypiają. Za to czasem jak kopnie, to dzisiaj aż się popłakałam nie wiem czy to ze szczęścia czy ze wzruszenia, bo na pewno nie z bólu chociaż to bolało. Tego nie można porównać z niczym innym,niech zazdroszczą nam te,które nie chcą mieć,albo bezustannie z tym zwlekają.
pozdrawiam Was gorąco i wracam na pogawędki po przerwie-jutro idę do pracy po 2 tygodniowym urlopie :(
justyna

dziś rano postanowiłam popukać do maleństwa i podziałało,kopnął parę razy bardzo mocno,chyba się zdenerwował że mama go budzi :) kurcze ale to dziwne będę dla kogoś "mamą" :) a czuję się jakbym dopiero ja była smarkata ;) te mamuski które już są mamami to łatwo się do tego przyzwyczaić? :)

Wiesz Karolina ja jak mówię do mojego maleństwa i coś mu opowiadam to nazywam siebie mamusia, męza tatuś. jak siebie słyszę to na początku wydawało mi się to takie dziwne(ja? mamusia?), ale teraz coraz bardziej już jestem z tym oswojana :)

Też tak mówię do dzidzi o sobie i o "tatusiu". Ale mężowi nigdy w życiu nie pozwolę powiedzieć do siebie mamusiu, bo matka jest zawsze aseksualna.

reklama
ja też tak się odzywam do brzuszka :) że mamusia bardzo Cię kocha i tatuś :) Mąż jak zawsze budzi mnie jak wychodzi do pracy tak koło 6 ,nawet to polubiłam,min.dlatego że maluszek bardzo skacze o tej porze :) taj jak dziś,nie sposób się nie uśmiechnąć w takich momentach,prawda? :)

Do góry