ithildin od lekarzy usłyszałam że to są nerwobóle! i nie ma się czym przejmować(i gina mówiła i lekarze w szpitalu).Jeszcze narzekałam że boli mnie lewy jajnik(jak już jestem w szpitalu to wszystko wypytam ) a lekarka że w ciąży nie ma prawa boleć jajnik i to na pewno nie to,a potem inny lekarz pytał czy nie mam czasem zaparć bo to może być od tego ten ból ale zaparć raczej nie mam
reklama
Dzięki, to może rzeczywiście to, już myślałam, że będę się musiała wcześniej wepchać na wizytę, bo mam dopiero 9 września... Ale jak nie przejdzie to spytam na wszelki wypadek A co do ruchów to bardzo mozliwe, że to po prostu sprawa Twojego odpoczynku, ja zauważyłam, że jak dużo chodzę, to mniej ruchów czuję. A bywa, że się cały dzień obijam, wtedy dzidziuś bryka jakby chciał nadrobić ;D Bo jak się ruszamy to z jednej strony kołyszemy maluszka do snu, a z drugiej nie czujemy tak dobrze, bo po prostu jesteśmy w ruchu
Pycha
mama Mai i Marty
Co do tych ruchów to racja, ja jak duzo leżę, to mały mnie nagradza cudnymi kopniakami.
aniam jakoś te nasze maluszki to nocne marki
dziś obudziłam się nad ranem bez wyraźnego powodu bo było cichutko,poczułam tylko jak maluszek kopie i zastanawiam się czy to nie on tymi kopniakami mnie obudził
wczoraj chyba pierwszy raz bez wątpliwości poczułam czkawkę maleństwa!takie delikatne regularne pukanie,tak jakby bardzo mocno wyczuwalne tętno,tak to jest?
dziś obudziłam się nad ranem bez wyraźnego powodu bo było cichutko,poczułam tylko jak maluszek kopie i zastanawiam się czy to nie on tymi kopniakami mnie obudził
wczoraj chyba pierwszy raz bez wątpliwości poczułam czkawkę maleństwa!takie delikatne regularne pukanie,tak jakby bardzo mocno wyczuwalne tętno,tak to jest?
Pycha
mama Mai i Marty
Ja tez tak nieraz mam i wydaje mi sie, ze to własnie czkawka, ale pewna na 100% to nie jestem.
Ja w nocy, około 4-5, często wstaję do kibelka i jak wracam to maluszek nie daje mi tak szybko zasnac.
Ja w nocy, około 4-5, często wstaję do kibelka i jak wracam to maluszek nie daje mi tak szybko zasnac.
Anulka59
Fanka BB :)
A moja dzidzia to ostatnio straszny leniuszek się zrobił i czasami tylko daje znać że jest w pod moim serduszkiem.Może pobyt w szpitalu mu zaszkodził?W poniedziałek ide do gina więc go zapytam cxzy to normalne no i pokaże mu wypis bo jak mnie kierował na oddział to poszedł na urlop więc nie wie co mi tam w tym wypisie na maszynie wystukali.
reklama
Mój maluch od wczorajszego popołudnia jest tak rozbrykany, że aż momentami syczę z bólu I zauważyłam, że to kłucie jest wtedy, kiedy kopie na dole, tak bardzo nisko... więc może po prostu tam jest jakiś nerw, który boli jak kopnie bardzo mocno? Myslę, że to może być to i nic więcej
Podziel się: