reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

reklama
dziewczyny a może wiecie o dobrym psychologu dla dorosłych oczywiście w kielcach ....z góry dziękuje

SOL a masz może nr telofonu albo dokładniej gdzie przyjmują bardzo byłambym ci wdzieczna musze pomuc siostrze nie radzi sobie z problemami . psychika jej siadła

Kania przyjmuje na Nowaka Jeziorańskiego w poradni psychologicznej na wysokości reala - "Centrum kryzysowe". A Misiuny to jest chyba Sienkiewicza 65. Ale numerów nie pamiętam bo na Sienkiewicza nie byłam a na Jeziorańskiego ostatni raz w ciąży byłam. Ale tam przy Realu nie ważne do kogo trafi - trafi dobrze :tak:

Baaaaardzo was prosze o rade, jesli wiecie o co chodzi... Trafilam z Kuba na Niska 5 do psychologa Agnieszki Mazur, czy ktos wie cokolwiek o tej pani??? Bylismy na wizycie (na NFZ) trwajacej ponad godzine, gadalam z babka o roznych problemach jakie mamy i szczerze, zadnej rady nie dostalismy, wyszlismy z niczym tylko z, jak ja to mowie, farmazonami.:no:
Nastepna wizyte mamy za miesiac, oboje z mezem jestesmy niezadowoleni z tej wizyty, pojdziemy na nastepna ale jesli mozecie napiszcie jakiego psychologa dzieciecego znacie, dobrego i wyrozumialego, z doswiadczeniem, najlepiej na NFZ, podajcie nazwisko i adres, bardzo prosze.;-)

Dziewczyny
mam pytanie do tych dziewczyn ze starachowic powiedzcie czy chodzicie tam do okulisty bo my z Adasiem chodzimy w Kielcach do podobno najlepszej okulistki i ona przyjezdza ze Starachowic dzis bylismy na badaniu ale nie zadawala mnie ta wizyta i zastanawiam sie czy nie skonsutowac sie z jeszcze jednym okulista ale jak pojde na Mickiewicza to mnie wysla prywatnie a na to sie zdecyduje w ostatecznosci bo kasy brak:baffled::baffled::baffled:

tytuł Certyfikowanego Doradcy Laktacyjnego posiadaw Kielcach:
Szczukocka Dorota - Poradnia Laktacyjna NZOZ "Promed", Kielce, ul. Karczówkowska 36, 517741786

reklama
Dziewczyny,
miała któraś z Was doczynienia z naczyniakiem??? U niemowlaka. Marcelinie pojawił się na główce we włosach w pierwszym tygodniu i ciągle rośnie. Moja pediatra go bagatelizuje, więc chciałabym to skonsultować z kimś kompetentnym w tym temacie. Możecie kogoś polecić???

Do góry