reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

hmmm, mojej siostry miała krwiaka, a to na pewno naczyniak? Najlepiej to chyba do dermatologa, ale czy w Kielcach jest jakis dobry...
Możesz spróbowac
dr n. med. Halina Sielska, Dobry dermatolog, Kielce - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
Na przecznicy na nfz przyjmuje a na Ściegiennego prywatnie. Jak nie będziesz zadowolona to raczej juz Warszawe polecam.
A bardzo rośnie? - czy rośnie wraz ze wzrostem główki... Ale nawet jeśli ktoś by ci sugerował usunięcie, to bym sie zastanowiła nad tym i konsultowała dalej. Jakoś w Polsce nie ufam lekarzom w tej kwestii, chyba bym jakąś zagraniczna klinikę wybrała. No a co ta pediatra mówi, bo jak lekarza nie niepokoi to raczej jest dobrze :tak:, oni raczej na wyrost chcą wszystko usuwać

reklama
hmm zdaje się, że z jej córką chodziłam do klasy...

nie wiem czy to naczyniak, tak stwierdziła nasza pediatra a , żaden inny lekarz jeszcze tego nie widział... to jest taka wypukła plama wielkości ok1cm na 1,5cm i tak nieznacznie się powiększa. bardziej mnie niepokoi to, że on puchnie z każdym dniem, skóra zaczęła się naciągać i teraz to wygląda jak grzybek z jasną nóżką i czerwonym kapeluszem. Wcale nie myślę, żeby to usuwać ale niepokoi mnie to, że to się tak powiększa, tym bardziej, że ta naciągnięta skóra zaczyna się łuszczyć. A ta nasza pediatra tak o tym mówi jak o zwykłym pieprzyku a ja widzę, że coś jest nie tak. Boję się ,że to w końcu pęknie bo podobno gdy ona płacze to to nabiega krwią.
Chyba faktycznie się wybiorę do tej Sielskiej a nie wiesz czy na nfz są długie kolejki?

ciacho - niedawno jak zapisywałam sie do niej to miesiac sie czekało. Ale zdarza sie że akurat sie coś zwolni i jest szybciej. Dobry podobno jest też Kupis. On na Sienkiewicza przyjmuje prywatnie. Trzeba stać w kolejce. BYłam w lato u niego z Filipkiem bo miał uczulenie paskudne i przepisal mu maści. Ja też kiedyś do niego chodziłam, ale ja tam jakoś specjalnie nie była zachwycona. A wiem że ludzie go chwalą i z daleka przyjezdżają do niego :eek:

W związku z niepotrzebnym usunięciem posta - pytam w imieniu Truski - czy zna ktoś lekarza od korekcji postawy i czy może kogoś polecić?

Parę lat temu byłam u dra. Dobrowolskiego w szpitalu na górce w busku, podobno bardzo dobry ale u mnie skończyło się na jednej wizycie. wysłał nas do dra. Arabskiego( gabinet prywatny, Kielce ul. Żeromskiego chyba 16 koło bazarów), tamten zlecił nam ćwiczenia (mi i siostrze), i zgarnął po 100 od każdej... przy wyjściu natknęłyśmy się na Dobrowolskiego ( miał obok prywatny gabinet)... i tyle w tym temacie...

slawa - każda Ci podpowie swojego :-D
Ja mogę polecić Niziurskiego ze swojej strony. Ale jakbyś przeczytała wątek to chyba już po kolei byli opisywani :tak:

Slava, ja też mogę polecić Niziurskiego :tak:

Trusko, a co do Twojego pytania... jak byłam młodsza, miałam skierowanie na Kościuszki, tylko, że w tym miejscu jest teraz szpital i nie wiem, gdzie tę poradnię przenieśli, ale ona się chyba Crossmed nazywała...

reklama
dzięki za odpowiedz
ciekawa jestem, czy gdy pierwszy poród był przez cesarkę (z powodu ułożenia dziecka) to po 3 latach też będę miała cesarkę? jak się na ten temat zapatrujecie, a co sądzą lekarze (byłam u 2 i dostałam 2 różne odp)

Do góry