reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

dr Piotr Stepień - chirurg i urolog. Podobno najlepszy. Prywatnie przyjmuje w przychodni urologicznej na Jagielońskiej 13

telefon 041-361 30 60

Czeka sie strasznie długo w kolejce, bo nie ma zapisów (chyba że sie coś zmieniło - dlatego podaje telefon). Przyjmuje od godziny 15 ale nie pamiętam w jakie dni....

Jeszcze pytanie o jakiego chirurga chodzi, bo ten jest tzw "miękki" z tego co kojarzę... Ale najlepiej zadzwonić

reklama
Chinka jestem w szoku...
sproboj na tym stoku tam maja bardzo dobre opinie i ja tam chodze i z Adasiem bylam jak mial 6 mies i rok i bardzo dobre podejscie maja ,....

NSZOZ CENTRUM MEDYCZNE VISUS VISUS II SP. Z O.O.
- PORADNIA LECZENIA ZEZA
KIELCE, SIKORSKIEGO 14, 041 3311500
- PORADNIA OKULISTYCZNA
KIELCE, SIKORSKIEGO 14, 041 3311500

Czy któraś z Was jeszcze korzystała z usłóg VISUSA? I dokładnie do którego lekarza i jakie są wasze opinie o tej placówce???

julita ja tam chodze uwazam ze jest ok teraz znow sie zapisalam bo Adasiowi leci jedno oczko i teraz widac to perfidnie... a ja sie zapisalam na kontrole. jestem zadowolona z tej przychodni bo zapisuje sie na dzien godzine i nie trzeba siedziec w kolejkach i lekarze sa bardzo dobrzy:tak::tak:
jutro tam bede jeszcze meza zapisac to wezme liste wszystkich okulistow i ci wkleje:sorry:

a oreintuje sie ktoras z Was, czy mozna zrobic gdzies w Kielcach prywatnie badanie Holtera? jesli tak prosze o jakies namiary
kurcze, bo juz mi drugi termin na langiewicza przepadnie bo Kuba chory znowu :wściekła/y:, na termin tam trzeba czekac ok 2 miesiace i jak mi wyznacza i sie znowu rozchoruje to sie chyba zastrzele, wiec wolalabym isc prywatnie
z gory dzieki za info

Masiula link nie działa. A na Słowackiego nie ma czasem chirurgicznej przychodni stomatologicznej?

Ja chodzę z małą do Łojewskiej ale nie ma już punktów na ten rok - ew. po nowym roku będzie się można zapisać tak po 15 stycznia jak umowy z NFZ będą podpisane. Karola daje jej robić zęby bez problemu a kobitka jest pedodontą - stomatologiem dziecięcym.

jeżeli chodzi o dr Stepnia - to ja do niego chodze i prywatnie i na Langiewicza
jest najlepszy w tym momencie w kielcach jezeli chodzi o sprawy urologiczne
prywatnie- nie trzeba sie zapisywac, ja zawsze chodze w piątek tak ok 14
On przyjmuje niby od 15 ale czesto jest wczesniej

reklama
A macie może numer telefonu do Łojewskiej. Wiem tylko, że przyjmuje na ul.Jagiellońskiej, ale nie wiem w którym budynku. Mam do Kielc 70 km i wolałabym najpierw tam zadzwonić. Na Słowackiego też zadzwonię. U nas niestety nie ma dobrego dentysty dla dzieci.

Do góry