Gabinet Okulistyczny Lek. Med. Spec. Chorób Oczu B. Gościniewicz-Płonecka
Sienkiewicza 77/4
25-002 Kielce
tel. kom 0602496516
tel .Tel.: 0 41 366 04 03
o Boze co za baba, mialam wizyte na 13,30 przyszlam punktualnie a tu pani z 12 jeszcze nie weszla, szok, poczekalam oczywiscie, weszlismy ok 14,30, mowie, ze jestm samochodem wiec nie moze mi atropiny zapuscic, ona na to ze ok, nastepnym razem zapusci ale teraz zrobi komp. badanie, siadlam zrobila i mnie i Kubiem wypisala tone lekow i 200 zl za wizyte,
ale nie pytalam i tak mialam za tydzien przyjsc,
po tygodniu przyszlam na 14 znowu wchodze, znowu kolejka, wiec zrobilam zadyme, maz specjalnie sie z pracy zwalnial zeby mnie zawiesc bo mialam miec atropine wiec samaautem nie moge jechac, a ja mam czekac Bog wie ile? pani dr byla tak oburzona, ze nie wiedziala co zrobic, wiec zaczela mi zakraplac oczy na korytarzu, po zlosci kropila i nawet chusteczki nie dala, a lecialo mi z oczu jak krokodylowi,
weszlismy do gabinetu, zbadala, mowi ze Kuba ma wade i ze musi miec okulary, ja na to ze na jakiej podstawie, na poprzedniej wizycie mowila ze wszystko ok, teraz ze zle ze nie widzi do 10 rzedu, wczesniej mowila ze jak do 7 widzi to super, bo dzieci w jego wieku tak widza,
ja za to mam przyjsc za tydzien na dobranie szkiel, ok umowilam sie za tydzien i wychodze a ona do mnie zebym zaplacila,
za co pytam? przeciez ostatnio placilam i pani nic nie zrobila konkretnego????????????
haha, ona ze badanie bylo, ze czas poswiecony, hahahah wiec ja mam dymac do niej co tydzien i bulic 100 zl za osobe bo ona chyba tak zarabia, nie bada tylko kase wyludza
NIE POLECAM, ODRADZAM, WCALE NIE JEST NAJLEPSZA BO NIE UMIE DIGNOZY POSTAWIC, MIESZA SIE W TYM CO MOWI I NIE PAMIETA NAWET TEGO CO OSTATNIO W KAJECIE ZAPISYWALA
SZOKKKKK