reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

Chinka ja Ci moge polecić świetnego fachowca, okulistke. Podobno to najlepszy okulista w świetokrzyskim. Chodziłam do niej z Krystianem bo urodził sie jako wczesniak. Zajmuje sie nie tylko retinopatia wczesniacza ale ogólnie to swietny okulista.Jedyna jej wada to to ze nie jest zbyt miła, arczej oschła. Moj tata tez do niej chodzi bo odkleja mu sie siatkówka. Tylko ze jemu to tylko operacja pomoze.
Tutaj masz namiar

Gabinet Okulistyczny Lek. Med. Spec. Chorób Oczu B. Gościniewicz-Płonecka
Sienkiewicza 77/4
25-002 Kielce
tel. kom 0602496516
tel .Tel.: 0 41 366 04 03

reklama
Masiula dzieki wielkie za namiary, juz dzwonilam i nas umowilam na ten piatek, jestem w szoku ze tak szybko
zobaczymy co bedzie po wizycie :)
oby byla pozytywna

Gabinet Okulistyczny Lek. Med. Spec. Chorób Oczu B. Gościniewicz-Płonecka
Sienkiewicza 77/4
25-002 Kielce
tel. kom 0602496516
tel .Tel.: 0 41 366 04 03

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
o Boze co za baba, mialam wizyte na 13,30 przyszlam punktualnie a tu pani z 12 jeszcze nie weszla, szok, poczekalam oczywiscie, weszlismy ok 14,30, mowie, ze jestm samochodem wiec nie moze mi atropiny zapuscic, ona na to ze ok, nastepnym razem zapusci ale teraz zrobi komp. badanie, siadlam zrobila i mnie i Kubiem wypisala tone lekow i 200 zl za wizyte, :szok:ale nie pytalam i tak mialam za tydzien przyjsc,
po tygodniu przyszlam na 14 znowu wchodze, znowu kolejka, wiec zrobilam zadyme, maz specjalnie sie z pracy zwalnial zeby mnie zawiesc bo mialam miec atropine wiec samaautem nie moge jechac, a ja mam czekac Bog wie ile? pani dr byla tak oburzona, ze nie wiedziala co zrobic, wiec zaczela mi zakraplac oczy na korytarzu, po zlosci kropila i nawet chusteczki nie dala, a lecialo mi z oczu jak krokodylowi,
weszlismy do gabinetu, zbadala, mowi ze Kuba ma wade i ze musi miec okulary, ja na to ze na jakiej podstawie, na poprzedniej wizycie mowila ze wszystko ok, teraz ze zle ze nie widzi do 10 rzedu, wczesniej mowila ze jak do 7 widzi to super, bo dzieci w jego wieku tak widza,
ja za to mam przyjsc za tydzien na dobranie szkiel, ok umowilam sie za tydzien i wychodze a ona do mnie zebym zaplacila, :-Dza co pytam? przeciez ostatnio placilam i pani nic nie zrobila konkretnego????????????
haha, ona ze badanie bylo, ze czas poswiecony, hahahah wiec ja mam dymac do niej co tydzien i bulic 100 zl za osobe bo ona chyba tak zarabia, nie bada tylko kase wyludza
:no:NIE POLECAM, ODRADZAM, WCALE NIE JEST NAJLEPSZA BO NIE UMIE DIGNOZY POSTAWIC, MIESZA SIE W TYM CO MOWI I NIE PAMIETA NAWET TEGO CO OSTATNIO W KAJECIE ZAPISYWALA

SZOKKKKK:no:

Chinka jestem w szoku...
sproboj na tym stoku tam maja bardzo dobre opinie i ja tam chodze i z Adasiem bylam jak mial 6 mies i rok i bardzo dobre podejscie maja ,....

NSZOZ CENTRUM MEDYCZNE VISUS VISUS II SP. Z O.O.
- PORADNIA LECZENIA ZEZA
KIELCE, SIKORSKIEGO 14, 041 3311500
- PORADNIA OKULISTYCZNA
KIELCE, SIKORSKIEGO 14, 041 3311500

Kamilka87 wiesz myslalam, zeby tam isc tylko nie bylam pewna czy tam prywatnie przyjmuja, ale teraz po tym zajsciu chyba mi jest obojetne, wole miec 200 w kieszeni i byc potraktowana jak pacjent i miec postawiona diagnoze
zobacze, Kuba idzie w poniedzialek do przedszkola wiec sie przejde tam, bo ja ma rzut beretem :)
dzieki za info
caluski

chinka - ja z Filipkiem byłam niedawno na sienkiewicza u okulisty. Przy samym dworcu. Tam jest taki oszklony nowy budynek. Na dole apteka, a na piętrze okulista.
Bardzo dokładnie zbadał Filipka. Jak dla mnie to super metody stosował. Oprócz takich komputerowych badań, to stosował jakieś karteczki itp. No ale niestety, też przesunięcie czasowe było

Chinko :szok: szczerze, często słyszałam o niej złe opinie, ja z mężem chodzimy do dr Wiesławy Kurek, przyjmuje państwowo w Poliklinice, a na Leśnej w gabinecie okulistycznym, bierze 50 zł. Zbada Cię fachowo, komputerowo, zmierzy ciśnienie wewnątrzgałkowe. Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.

Numer na Leśną :
Tel/fax (041) 344 31 02

pon-pt 10.00 -18.00, a w sob 10.00 - 14.00 :-)

chinka :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Aż mi głupio, poleciłam Ci ja bo sama przez ponad poł roku chodziłam do niej z Krystianem, ale nigdy takie rzeczy mi sie nie przyteafiły. Przykro mi, mam nadzieje ze znajdziecie lepszego lekarza.

chinka :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Aż mi głupio, poleciłam Ci ja bo sama przez ponad poł roku chodziłam do niej z Krystianem, ale nigdy takie rzeczy mi sie nie przyteafiły. Przykro mi, mam nadzieje ze znajdziecie lepszego lekarza.

nic sie nie dzieje :-),
tez chodzilam do lekarzy, ktorych polecalam a ktos inny sie na nich zawiodl:tak:
nie raz juz mialam przejscia z lekarzami, ja poprostu nie daje soba pomiatac i nie zgadzam sie na wykorzystywanie i ponizanie, co czyni wlasnie ta Pani
ja jak place za usluge to oczekuje jej starannego wykonania i przy tym odpowiedniego zachowania bo w koncu to ja jej daje na chleb
mam nadzieje, ze znajde, a jak nie to sama zostane lekarzem :-)

reklama
Do góry