reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

ola a co to za krople?
bo mojej małej tez bardzo oczk ropieją i dostałam od pediatry jakąś maść neomycina, czy cos takiego i jakieś krople, ale nie wiem czy nie iść najpierw do okulisty
mrozik a masz może telefon do tego okulisty co przyjmuje na sienkiewicza koło dworca?

reklama
Gaba - smaruj jej oczka tą maścią - neomycyna to antybiotyk - wyleczy zakażenie do którego najprawdopodobniej doszło jeśli pojawiła się ropa.

Gaba - koło dworca przyjmuje Rybowski
Sienkiewicza 78A, tel 41/3435202

Ale do takich maleństw jak nasze to polecam Michała Biskupa 606 365 157. Jak Filipkowi ropiało oczko to do niego chodziliśmy

Cześć dziewczyny:-)
Mieszkam od niedawna w Kielcach i jestem na bakier z lekarzami i przychodniami, w tym mieście. A muszę sobie zrobić zestaw badań bo okazało się, że w ciąży jestem i nie wiem w której przychodni. Mieszkam na osiedlu Świętokrzyskim i chciałabym gdzieś w tych okolicach.
Pomożecie i doradzicie sensowną przychodnię???

Witam,

Gaba, krople nazywają siętobrexan, zakrapiam 2 razy dziennie po kropelce,

Kakunga ja polecam Ci laboratorium Diagnostyka na Jagiellońskiej 74, podobno najtaniej można zrobić tam badania, ja robiłam wymaz przed porodem i zaoszczędziłam 5 zł na jednym badaniu (myślę że to dużo).

kakunga- ja zaczelam na pocztku chodzic do przychodni na Uroczysku tam jest Gin i badania wszelkie robia bezplatnie pozniej na Kosciuszki w spzitalu tam tez jakies grosze biora a potem poszlam juz do konkretnego lekarza z tego szpitala prywatnie i prowadzil mnie juz do konca.... i ciesz sie ze do niego trafilam ze facet jest super badania na najnowszym sprzecie robi i jak cos sie dzieje cokolwiek to telefon i zaprasza ccie do siebie na dyzur do szpitala na badania.... idziesz prosto do niego badania od reki i do domu:-)

A szukasz prywatnego czy na rejonie? Jak państwowego to powiem wprost że najlepiej iść do siebie do najbliższej przychodni bo w zimie czy ogólnie jak będziesz musiała iść/jechać kawał drogi z chorym dzieckiem to się zamordujesz. A jak prywatnego to obecnie jest kilku którzy przyjeżdżają do dzieci ale ile biorą za wizytę i jacy są to Ci nie powiem bo nie korzystałam nigdy. Ja w nagłych przypadkach mam ciocię która jest pediatrą i do niej jeżdżę ale prywatnie nie przyjmuje normalnie.
My chodzimy na Świętokrzyskie bo tam mieszkaliśmy jak rodziłam Karolę i jakoś nie chce się nam zmieniać bo na Daleką wcale nie mam dużo bliżej :-p

Ogólnie to będę chodzić do Mnie do poradni ale wiadomo jak by coś się działo odpukać takiego niepokojącego to wolałabym skorzystać z pediatry prywatnie...

reklama
Samotronka świetnie rozumiem o co Ci chodzi :-) Zawsze dobrze mieć lekarza prywatnego na wszelki wypadek :-) Ja ze swojej strony mogę polecić dr. Beatę Baranowską- Urbaniak, za wizytę bierze 60-80zł, ma świetne podejście do dzieci i jest bardzo dokładna. Jak Baśka miała 2 tyg to zamawiałam wizytę do domu, siedziała ponad godzinę i cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Tu masz nr do niej 602 363 473 :-) Jak możesz się tez dowiedzieć czy u Ciebie z przychodni są wizyty domowe (u mnie są ale ciężko się wcisnąć)

Do góry