reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

ola a co to za krople?
bo mojej małej tez bardzo oczk ropieją i dostałam od pediatry jakąś maść neomycina, czy cos takiego i jakieś krople, ale nie wiem czy nie iść najpierw do okulisty
mrozik a masz może telefon do tego okulisty co przyjmuje na sienkiewicza koło dworca?

reklama
Gaba - smaruj jej oczka tą maścią - neomycyna to antybiotyk - wyleczy zakażenie do którego najprawdopodobniej doszło jeśli pojawiła się ropa.

Gaba - koło dworca przyjmuje Rybowski
Sienkiewicza 78A, tel 41/3435202

Ale do takich maleństw jak nasze to polecam Michała Biskupa 606 365 157. Jak Filipkowi ropiało oczko to do niego chodziliśmy

Cześć dziewczyny:-)
Mieszkam od niedawna w Kielcach i jestem na bakier z lekarzami i przychodniami, w tym mieście. A muszę sobie zrobić zestaw badań bo okazało się, że w ciąży jestem i nie wiem w której przychodni. Mieszkam na osiedlu Świętokrzyskim i chciałabym gdzieś w tych okolicach.
Pomożecie i doradzicie sensowną przychodnię???

Witam,

Gaba, krople nazywają siętobrexan, zakrapiam 2 razy dziennie po kropelce,

Kakunga ja polecam Ci laboratorium Diagnostyka na Jagiellońskiej 74, podobno najtaniej można zrobić tam badania, ja robiłam wymaz przed porodem i zaoszczędziłam 5 zł na jednym badaniu (myślę że to dużo).

kakunga- ja zaczelam na pocztku chodzic do przychodni na Uroczysku tam jest Gin i badania wszelkie robia bezplatnie pozniej na Kosciuszki w spzitalu tam tez jakies grosze biora a potem poszlam juz do konkretnego lekarza z tego szpitala prywatnie i prowadzil mnie juz do konca.... i ciesz sie ze do niego trafilam ze facet jest super badania na najnowszym sprzecie robi i jak cos sie dzieje cokolwiek to telefon i zaprasza ccie do siebie na dyzur do szpitala na badania.... idziesz prosto do niego badania od reki i do domu:-)

A szukasz prywatnego czy na rejonie? Jak państwowego to powiem wprost że najlepiej iść do siebie do najbliższej przychodni bo w zimie czy ogólnie jak będziesz musiała iść/jechać kawał drogi z chorym dzieckiem to się zamordujesz. A jak prywatnego to obecnie jest kilku którzy przyjeżdżają do dzieci ale ile biorą za wizytę i jacy są to Ci nie powiem bo nie korzystałam nigdy. Ja w nagłych przypadkach mam ciocię która jest pediatrą i do niej jeżdżę ale prywatnie nie przyjmuje normalnie.
My chodzimy na Świętokrzyskie bo tam mieszkaliśmy jak rodziłam Karolę i jakoś nie chce się nam zmieniać bo na Daleką wcale nie mam dużo bliżej :-p

Ogólnie to będę chodzić do Mnie do poradni ale wiadomo jak by coś się działo odpukać takiego niepokojącego to wolałabym skorzystać z pediatry prywatnie...

reklama
Samotronka świetnie rozumiem o co Ci chodzi :-) Zawsze dobrze mieć lekarza prywatnego na wszelki wypadek :-) Ja ze swojej strony mogę polecić dr. Beatę Baranowską- Urbaniak, za wizytę bierze 60-80zł, ma świetne podejście do dzieci i jest bardzo dokładna. Jak Baśka miała 2 tyg to zamawiałam wizytę do domu, siedziała ponad godzinę i cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Tu masz nr do niej 602 363 473 :-) Jak możesz się tez dowiedzieć czy u Ciebie z przychodni są wizyty domowe (u mnie są ale ciężko się wcisnąć)

Do góry